aktiv i oslo ikon
Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her
søke ikon

Fellesskapshuset

Fellesskapshuset har topp moderne fasiliteter og fleksible rom. Her kan det arrangeres kurs, møter, konferanser, minnesamvær, bryllup og sportslige krumpsring i gymsalen.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

Konferanse- og selskapslokale i Østensjø bydel

Fellesskapshuset har topp moderne fasiliteter og fleksible rom. Her kan det arrangeres kurs, møter, konferanser, minnesamvær, bryllup og sportslige krumpsring i gymsalen.

Fellesskapshuset kan tilby flere forskjellige løsninger for ditt arrangement.

Små selskaper

Trenger du lokaler til konfirmasjon, dåp, barnevelsignelse eller andre små selskaper er Mangsstua det perfekte rommet. Mangsstua er en finstue/salong med sofa og stoler til 20 personer samt 6 små konferansebord.

Konferanse

Både kafe, ungdomsal og hovedsal einer seg godt til konferanser, seminarer og møter. De tilrettelegger for servering av kaffe og mat på forespørsel, eller man avtaler tilgang til kjøkken og ordner mat selv.

Hovedsalen er deres største rom og gir deg veldig mange muligheter til forskjellig bruk. Scenen er inkludert i leien av salen. Her er det innganger for mikrofoner, monitorer, instrumenter og strømuttak innebygd i scenen.

Bryllup

Lokalene gir mulighet for bryllupsfester fra 20 – 300 gjester. Bygget har moderne og vakre fasiliteter som egner seg godt til større fester.

Lokalet har et godt PA anlegg til spilling av musikk, snakke i mikrofon eller vise bilder/video på skjerm.

Lokalene ligger i idylliske omgivelser 200 mester fra Østensjøvannet på Abildsø.

Send gjerne en forespørsel, og de kommer tilbake med raskt svar.