Søk i Aktiv i Oslo

Ullevaal Panorama

  • Ullevaal Stadion Vis kart

Ullevaal Panorama er byens mest unike konferanse- og eventlokale, med en spektakulær utsikt over hele gressmatten og tribuneanlegget på Ullevaal Stadion.

Lokalet er inndelt i tre nivåer, og har en glassfasade på hele 100 kvm.

Passer for nesten alle typer arrangementer

Ullevaal Panorama er et fleksibelt og allsidige lokale, og kan sette en flott ramme for en rekke ulike arrangementer. Enten det er større dagsmøter, inspirerende kurs, profesjonelle konferanser, minneverdige jubileer, glamorøse prisutdelinger, tankevekkende seminarer eller overdådige banketter – er dette et fint sted å samle dine gjester.

Med sin fleksible layout og moderne fasiliteter kan lokalet tilpasses nøyaktig etter dine behov og ønsker, uansett hvilken type arrangement du planlegger.

Om du ønsker en elegant sit-down-middag, et inspirerende møte eller en festlig bankett, vil Ullevaal Panorama være et godt valg.

Oppsett: 

Kinosal – max. 300 pers (for kortere møter)

Middag/bankett – ca. 200 – 250 pers

(avhengig av bordoppsett)

Mingle – inntil 460 pers

Mat & Drikke: 

Meet er opptatt av å tilby sine gjester førsteklasses mat og service. I restauranten, som har kapasitet på opptil 450 personer, skal de by på sunn og spennende mat av høy kvalitet.

Fra selskapsmenyen kan dere velge 1, 2 eller 3-retters. Tilbyr også minglemeny som passer ypperlig for stående servering hvor gjestene skal ha noe enkelt å spise. Minglemeny består ofte av tapasretter eller smakstallerkener med spennende utvalg.

Målet er å gi gjestene en totalopplevelse gjennom topp kvalitet, faglig dyktighet og mat i særklasse.

Ta kontakt om du ønsker et uforpliktende tilbud for gjennomføring av ditt arrangement.

Send melding til Ullevaal Panorama

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.