Søk i Aktiv i Oslo

Askeladdens Hus

Avskjermet og intimt med utsikt over hele Nordmarka. Askeladdens Hus er det perfekte stedet til å arrangere eventyrbryllupet, en møte- og konferansehelg, jubileum, konfirmasjon eller et hyggelig lag sammen med mennesker man setter pris på.

Et mer stemningsfullt og praktisk lokale skal man lete lenge etter. Her får man bygget helt for seg selv, mens man har mulighet til å bo på Soria Moria like ved. Her finnes det grupperom bare noen meter fra plenumsalen, og du finner flere koselige salonger og sittegrupper fordelt på tre etasjer.

Måltidene inntas i Eventyrsalen som har kapasitet på opptil 86 personer i en eventyrlig atmosfære.

Stedet passer særlig bra for grupper fra 20 og opp til 90 personer.

Askeladdens Hus tilhører Soria Moria Konferansehotell som med over 40 års drift og erfaring fremstår som et av Norges beste steder for møter, kurs, konferanser og alle typer selskapeligheter.

Les og se mer. 

Bryllup i Askeladdens hus

Noe mer romantisk og eventyrlig er det vanskelig å finne, så dersom du går med giftetanker bør du se nærmere på Askeladdens Hus.

Deres egen restaurantkoordinator hjelper brudepar og eventuelt toastmaster til å planlegge en av livets viktigste og minneverdige dager.

Askeladdens hus ligger i romantiske omgivelser, som i et eventyr – med utsikt over hele Nordmarka.

Selskaper og festligheter

Dersom det er en spesiell anledning som skal feires gir Askeladdens Hus med Eventyrsalen og tilliggende salonger de perfekte rammene rund et jubileum, en konfirmasjon eller bare et hyggelig lag sammen med mennesker man setter pris på.

Her kan du lese mer om lokalene. 

Møter og konferanser

I ukedagene er Askeladdens Hus mest benyttet til viktige møter. Her er det en plenumsal samt 4 grupperom. Plenumsalen har utstyr til videokonferanse.

Enten dere er en gruppe på 20 eller 80 personer får dere fullstendig eksklusivitet da man får ha dette spesielle bygget helt for seg selv.

Firmaarrangement, teambuilding og kick-off

Et perfekt sted å komme tettere på de man jobber med. Inviter med ansatte og kollegaer og nyt fantastiske omgivelser. Her kan dere booke vinsmaking og nyte førsteklasses mat.

Overnatting kan bookes på Soria Moria som ligger i nærheten og som driver Askeladdens Hus. Der er det gratis parkeringsplass og fasiliteter som treningsrom. Bassenget er under oppussing, og snart åpner et nytt og spennende velværetilbud.

Både Askeladdens Hus og Soria Moria er perfekt for konferanser, møter og andre arrangement.

Vinsmaking

På Askeladdens Hus tilbyr de mat og vinsmakingen i vinkjelleren i underetasjen. Her er det plass til 8-12 personer som kan teste ganen samtidig.

Vinsmaking er også tilgjengelig uten å måtte booke hele Askeladdens Hus.

Send melding til Askeladdens Hus

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.