Søk i Aktiv i Oslo

Mirabel Sørenga

En middelhavsrestaurant som tar deg med på en helt unik matopplevelse på ytterkanten av Sørenga - kun 10 min gange fra Jernbanestasjonen!

Med Oslofjorden som nærmeste nabo og utsikt til Barcode og Operaen er det få steder som dette. Her er ingen detaljer styrt av tilfeldighetene, verken på interiør, stemning eller menyen.

Meny

Her har de a la carte til både lunsj og middag. Nyt en deilig italiensk pizza eller pasta, eller andre delikatesser fra middelhavslandene. De har også en egen barnemeny,

Uteservering

Middelhavsstemning på Sørenga! Med stor uteservering rett ved sjøen er stemningen for sommerkosen satt. Nyt middelhavssmakene med frisk bris i solsteken!

Selskap og arrangement

Her er mulighetene mange! Hele restauranten har over 500 plasser tilsammen. Hele andre etasje med egen bar kan leies for selskap og arrangementer opp til 100 gjester. Her kan det dekkes på langbord, eller man kan sette sammen ulike grupper.

Alt av teknisk utstyr finnes, og dere kan nyte god mat med utsikt til Oslofjorden, Operaen og Barcode.

Chambre Separee

Et flott Chambre Separee som fungerer både til møter og selskap. Her er det plass til opptil åtte personer, og alt av teknisk utstyr er på plass. Med utsikt mot Barcode fra hjørnevinduene er dette det perfekte stedet for både møter og lukkede selskap.

Send melding til Mirabel Sørenga

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.