Søk i Aktiv i Oslo

Røylen Selskapslokale

La det flotte lokalet Røylen sette rammene for festen eller seminaret! Røylen ligger på museets tak og kan skilte med en av Oslos beste fjordutsikter.

Kurs, konferanse og seminar

Skal dere arrangere møte, kurs, konferanse eller seminar og ønsker å gi deres ansatte eller besøkende en hyggelig dag i vakre omgivelser?

Røylen har god kapasitet til møter, kurs, konferanser og seminarer. Dere får en av de beste utsiktene som finnes over Oslo og Oslofjorden fra lokalets veranda, og de har moderne AV-utstyr med lerret, projektor og lydanlegg. Lokalet har egen inngang for enkel adkomst samt eget lunsjområde i lokalet Triton.

Firmafester på Røylen

Røylen ligger på østsiden av museets tak og gir en perfekt atmosfære for både firmafester, sommerfester og julebord. Sommer som vinter kan man stå på verandaen og nyte sjøbrisen, nippe til noe godt i glasset og nyte fjordutsikten.

Bryllup

Vil du arrangere din bryllupsfest i unike omgivelser ved sjøkanten?

Røylen ligger på museets tak og kan skilte med en av Oslos beste fjordutsikter. Her har man eksklusiv bruk av lokalene med en tilhørende privat veranda som byr på en unik utsikt over Oslofjorden.

Julebord

Røylen ligger på taket av Norsk Maritimt Museum på Bygdøy, lett tilgjengelig fra Oslo sentrum. Herfra kan dere nyte utsikten utover fjordbyen, båtene og fyrtårnet mens det nytes ribbe, pinnekjøtt eller annen julemat i hyggelig lag.

 

Send melding til Røylen Selskapslokale

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.