Søk i Aktiv i Oslo

Sumo Solli Plass

Sumo på Solli Plass er stedet for asiatisk mat, sushi, latter og tid sammen. Sumo serverer uforglemmelig mat, enten varme retter fra Asia, og asian fusion med inspirasjon fra Amerika og Europa, samt Sumos egne lekne Fusion Sushi. I den flotte restaurant kan du arrangere alt fra store til små eventer.

Deres doble kjøkken lager deilig mat for deg som elsker varm mat, og for deg som elsker sushi, eller for deg som flørter litt i begge leirer.

Sumo Solli er her for deg og dine på alle nivåer – langt forbi det å bare servere deg et måltid; du finner til og med et privat “gjør deg klar”-rom, med både strykejern, krølltang og det hele.

På fredager og lørdager spiller dyktige DJs som løfter trivelsfaktoren helt til det høyeste, og både vinkartet og cocktailmenyen på Sumo er svært imponerende.

Les mer om Sumo på deres hjemmeside her. 

Selskap på Sumo Solli Plass

I deres flotte restaurant arrangerer de alt fra store og små eventer – skreddersydd til ditt behov. Med sentral beliggenhet på Solli Plass, dyktige ansatte og nydelig mat – har du alt du måtte ønske deg for at ditt event skal bli en suksess. Om ønskelig er det mulig å bestille mat og drikke-pakker.

De har omfattende erfaring med å arrangere selskaper som: Julebord, Bursdagsfester, Produktlanseringer, Konfirmasjoner, Utdrikningslag, Konferanser, Firmafester og Bryllup, for å nevne noen,

Sumo Solli er fordelt over 2 etasjer og begge etasjer har egen bar.

Halve nedre etasje: Opptil 35 gjester (Ved booking av halve settes det opp dører som gjør din halvdel til et privat og lukket område.)
Hele nedre etasje: Opptil 70 gjester
Øvre etasje: Opptil 80 gjester
Hele restauranten: Opptil 150 gjester

– DNB
“Vi brukte Sumo Restaurant til vår ledersamling i november 2019. De var fleksible etter å tilpasse etter våre ønsker, og leverte en fantastisk opplevelse med mange deilige retter. Effektivt, velsmakende og kult! Anbefaler videre og vil absolutt velge Sumo Restaurant igjen.”

Les mer om selskap på Sumo her.

Catering

Sumo leverer alt innen catering til både store og små anledninger; både servise, bestikk, glass, og selvfølgelig også kokker, servitører og underholdning. Eksempler på catering-menyer finner du her, men ta gjerne kontakt med dem så hjelper de deg å skreddersy catering til ditt arrangement.

– Porsche Senter 
“Ved lansering av nye Porsche Taycan brukte vi Sumo Restaurant som leverandør av catering. Topp service og meget god mat. Førsteklasses råvarer og delikat anretning gir et imponerende inntrykk – og det smaker like imponerende. Sumo Restaurant er et sikkert valg. Anbefales, du blir fornøyd!”

Les mer om Sumos Catering her.

Møterom og konferanse på Sumo Solli Plass

I kjelleren på Sumo finner du et helt lukket og privat område med både skjerm og høytalere, alle nødvendige tilkoblingskabler for å koble til PC, Mac og presentasjoner under et møte eller en konferanse. Lyden vil ikke høres utenfor dette rommet ettersom rommet er helt avlukket.

Mat og drikke

På Sumo snakker de alltid om #PlayfulAsianFusion og de finner stor glede i å fremme en spennende asian-inspirert meny. De legger enorm innsats i å tilby et godt utvalg av god mat som passer både til take-away eller et måltid som kan nytes i restauranten. Med stolthet er all maten hjemmelaget og ingen av deres retter inkluderer kunstige smakstilsetninger eller konserveringsmidler.

På Sumo serveres mat som passer for alle i familien, garantert! De har to kjøkken. Et varmtkjøkkenet som lager varme matretter fra hele Asia, i tillegg til asian fusion med inspirasjon fra Amerika og Europa. Et sushi-kjøkken som har klassisk sushi og Sumos egen lekne fusion sushi. Begge kjøkken leverer også et godt utvalg av vegetar og veganske retter herunder egenutviklet vegetardeig.

Send melding til Sumo Solli Plass

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.