Søk i Aktiv i Oslo

El Camino Catering

Gjør ditt neste arrangement til en smakfull opplevelse med autentisk meksikansk mat fra El Camino Catering!

Meksikansk mat utmerker seg med sin dype smak og friske letthet, takket være den sjenerøse bruken av friske urter, grønnsaker og sitrus. El Camino er stolt av å tilby autentisk meksikansk mat i form av burrito, bowl og taco, og tar smaken til nye høyder med sine ferske salsaer, håndlagede guacamole og nystekte tortillalefser!

Hos El Camino er det en smak for alle – de tilpasser seg ulike dietter, allergier og glutenfrie kunder.

Se mer

Behov for lunsj, overtidsmat eller selskapsmat?

El Camino Catering tilbyr både levering til din lokasjon og at du kan hente maten selv i en av deres restauranter. Velger du El Camino Catering, kan du være trygg på at maten blir levert fersk og varm akkurat når du trenger den.

Ønsker du at de skal ta seg av maten i selskapet ditt? Ikke noe problem. El Camino tilbyr også en full serviceopplevelse, der de tar seg av matlagingen og serveringen, slik at du kan nyte selskapet og være vert for dine gjester. Deres cateringteam er erfarne og dedikerte profesjonelle som sørger for at maten og opplevelsen er av høyeste kvalitet.

Catering-tilbudet:

TACO-KITS

Ved bestilling av taco-kits fra El Camino får du nylagde tortillas, deilig kjøtt fra Strøm-Larsen, ferske grønnsaker, salsa og topping.

Maten er ferdig pakket i resirkulerbare aluminiumsfolieformer. Du trenger bare å fjerne lokkene, og maten er klar til servering! Gjestene dine kan deretter fylle sine egne tacos med det de liker best!

Minimumsbestilling er 15 taco-kits.

Les mer

TACO-KITS MED SERVICE

El Camino Catering kan gjerne komme til ditt selskap 1-2 timer i forveien for å sette opp en tacobuffet. De vil servere varme tortillas til gjestene som kommer til buffeten for å lage sine egne tacos.

Servicen inkluderer også opprydding av tacobuffeten og kjøkkenet de har brukt, slik at alt forlates i samme stand som da de kom.

Minimumsbestilling er 50 taco-kits hvis du ønsker service.

Les mer

BURRITOS OG BOWLS

Burritoene er fylt med deilig kjøtt fra Strøm-Larsen, friske grønnsaker, salsa og topping. El Camino bruker ferske tortillas som hver dag lages i deres restauranter.

De tilbyr også vegetariske og veganske alternativer. Hvis du har glutenallergi, kan du bestille en bowl i stedet for en burrito.

El Camino Catering kan tilberede mat til bedrifter over hele Oslo og tar imot bestillinger fra 10 til 200 burritoer. Du velger selv hvor mange burritoer du ønsker med kjøtt, kylling, vegetar eller vegansk, eller du kan la El Camino sette sammen et utvalg for deg.

Les mer

El Camino har et godt rykte og er en pålitelig cateringleverandør som tar hensyn til kundens behov og preferanser.

Ta gjerne kontakt for å diskutere detaljene og skreddersy et cateringtilbud som passer perfekt for deg og dine gjester.

Send melding til El Camino Catering

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.