Søk i Aktiv i Oslo

Sæteren Gård

Sæteren Gård kan tilby avslappende og uhøytidelige lokaler i låven med kapasitet til 100 gjester. Her får du hyttestemning med peiskos og naturlige omgivelser i marka og lokalene helt for deg selv.

På Sæteren Gård har vi tilrettelagt for at bedrifter kan arrangere dagseminarer, sosiale eventer og seminarer med overnatting. Hos oss får dere lokalene for dere selv, og eget vertskap som er der for dere. Her er det også mulighet for deg som skal arrangere privat selskap.

Mat og drikke

Her på Sæteren Gård bruker vi norske råvarer med inspirasjon fra alle verdens hjørner, tilberedt på eget kjøkken i låven. Hos oss får du alt fra en treretters festmiddag til mat over bålet.

Dagseminar eller overnatting

Projektor og lerret, samt lydanlegg er tilgjengelig for våre gjester. Vi har kapasitet til 100 gjester på dagseminar og 30 gjester for seminar med overnatting i flersengsrom. I tillegg har vi en flott gapahuk som er et fint sted for en kaffeprat utendørs, der har vi plass til 25 personer.

Aktiviteter

Ønsker dere aktiviteter i tilknytning til arrangementet, har vi lang erfaring med å tilby teambuilding aktiviteter som passer for alle og spennende klatreaktiviteter i vårt nye klatretårn.

Selskap

Sæteren Gård er også det perfekte stedet for deg som skal arrangere selskap. Vi kan tilby en personlig og annerledes opplevelse i skogen, der vi håndterer alt fra små jubileer til bryllup.

Idylliske omgivelser

Sæteren Gård er en koselig gård med hovedhus, innredet låve og åpne, fine områder rundt husene, midt i skogen. Det er ca. 25 minutters lett, fin skogtur fra bussholdeplass eller utfartsparkering inn til Sæteren Gård.

 

Send melding til Sæteren Gård

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.