Søk i Aktiv i Oslo

Skøien Gastrobar

Med sentral plassering på Oslos vestlige ytterkant - Skøyen - og interiør fra et magasineventyr er Skøien Gastrobar som å vandre inn i en koselig forlengelse av ditt eget hjem.

En nabolagsrestaurant i casual chic gastrostil

Med sentral plassering på Oslos vestlige ytterkant – Skøyen – og interiør fra et magasineventyr er Skøien Gastrobar som å vandre inn i en koselig forlengelse av ditt eget hjem. Restauranten er fylt av en inkluderende og avslappende “kom som du er”-stemning.

Hele stedet er og føles som et stort smil. Her ligger fantastisk service tykt utenpå, men kommer utvilsomt fra innsiden. Det er rett og slett skikkelig hyggelig på Skøien Gastrobar og maten er fantastisk.

“Her er det fine folk og god atmosfære. Smiler du, smiler folk tilbake og det koster ingenting.” sier restaurantsjefen. Han har 21 års bransjeerfaring og er en svært dyktig sommelier – hvilket betyr at ikke bare menyen, men også vinkartet er upåklagelig og imponerende.

Du finner restauranten i umiddelbar nærhet til alle typer kollektivtransport. Noen få, hyggelig steg fra Skøyen trikkestopp (13-trikken) og 200 meter fra Skøyen togstasjon.

Her kan du lese mer om restauranten. 

Smilende kokker og åpent kjøkken

På kjøkkenet kokkeleres det til gastronomisk perfeksjon. Det åpne kjøkkenet med smilende kokker viser en lidenskap for kulinariske opplevelser i velkommen atmosfære.

På Skøien Gastrobar får du nyte maten du ikke tar deg tid til å lage selv – langtidskokt og smakfullt. Med eksepsjonelt håndverk i rettene er den levende menyen basert på sesongens råvarer og bærekraftig norsk sjømat – servert i svært rause porsjoner. Menyen byttes ut fire ganger per år, men klassikerne står gjennom hele året.

Ta en titt på menyen her.

Arrangere selskap på Skøien Gastrobar

På Skøien Gastrobar er det tilrettelagt for å arrangere både små og store selskaper i sosiale eller faglige settinger. Restauranten har en totalkapasitet på 90 sitteplasser. Uteserveringen har totalkapasitet på 27 sitteplasser.

Restauranten passer ypperlig for arrangementer som navnefest, konfirmasjon, jubileum, bursdag, julebord, firmafest eller en hyggelig kveld med venner og familie. Ønsker du å invitere flere gjester enn du har plass til hjemme er Skøien Gastrobar et flott alternativ!

Ved leie av Skøien Gastrobar tilbyr de servering tilrettelagt selskapet.

Vinkartet er like levende som menyen og endres etter sesong. Med restaurantsjefens sommelierbakgrunn kan du forvente det beste av det beste gjennom hele året. Ønsker du derimot noe ekstraordinært tilbyr Skøien Gastrobar også magnumflasker.

Fasilitetene er altinkluderende. Her finner de plass til barnevogner og rullestoler ved behov, de har også barnestoler og adgang til handikaptoalett.

På menyen tilbyr de barnevennlig mat og mindre porsjoner som plain burger, liten fiskesuppe og blant annet sideretter som pommes frites og brød med aioli.

Ta kontakt her for mer informasjon, eller bruk kontaktskjemaet på denne siden.

Konferanselokaler og møterom

I samme bygg som Skøien Gastrobar har tatt bolig, Skøyen Atrium, finner du også flotte møte – og konferanselokaler med totalkapasitet opptil 200 sitteplasser.

Her nyter du av moderne teknologi, forfriskende lufteanlegg og riktig belysning. I 1.etg finner du konferanselokalet. Dette lokalet kan deles i to. Da er det mulig med delt skjerm som vises samtidig i begge deler av lokaler, ellers kan det tilrettelegges for to ulike presentasjoner på samme tid.

I 3.etg finner du lyse og flotte møterom for mindre møter, med store vindusflater og mye naturlig lys. Tilhørende garderobe er tilgjengelig.

Rett ved resepsjonen i 1.etg, på en stor skjerm, vises oversikt over offentlig transport neste tog, trikk og buss – hele døgnet.

Ta kontakt her for mer informasjon, eller bruk kontaktskjemaet på denne siden.

Matservering, lunsj og middag under møte eller konferanse

Hele eller deler av kantinen til Skøyen Atrium kan leies til lunsj og/eller middag under konferanser eller møter. Et supert alternativ er f.eks lunsj i kantinen og felles middag på Skøien Gastrobar.

Nabolagets favoritt

Skøien Gastrobar har uten minste tvil tilegnet seg en sjarmerende flyt som nabolagsrestaurant hvor du omfavnes av delikate og naturnære toner fra ende til annen. Nydelig mat, imponerende vinkart, levende lys, grønne planter, grå krakelering på veggene og varme farger er nøkkelord her.

Senk skuldrene, tøm hodet og fyll magen. Skøien Gastrobar er utvilsomt den mest populære nabolagsrestaurant på Skøyen. Allerede ved åpning tilegnet restauranten seg stamkunder fra både kontorbygg og lokale beboere. Et godt, hyggelig og velsmakende nabosted.

Terningkast 6!

Skøien Gastrobar åpnet dørene for første gang i august 2020 med umiddelbar suksess. Kun tre uker senere rullet Finansavisens Lunsjguide frem TERNINGKAST 6.

“Gastrobar i toppklasse” lød Lunjsguidens tittel, etterfulgt av utsagn som “Ellevilt Godt”, “Fantastisk Service” og “Hakeslepp”, samt fristelser som at deres bestselger, Steak Sandwich, er laget av surdeigsbrød med trøffelmajones, tre typer sopp, entrecôte og ruccola, toppet med revet pepperrot og balsamico-glace.

Skøien Gastrobar er alltid en god idé!

Velkommen!

Send melding til Skøien Gastrobar

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.