Skøien Gastrobar

På Skøien Gastrobar kan de arrangere både små og store selskaper i sosiale eller faglige settinger. I restauranten er det kapasitet på inntil 70 sitteplasser, og de har i tillegg tilgang på flotte møte- og konferansesaler.

Skøien Gastrobar, ligger sentralt på Skøyen i flotte lokaler og med umiddelbar nærhet til alle typer kollektivtransport.

Skøien Gastrobar

Nabolagsrestauranten på Skøyen der du senker skuldrene, tømmer hodet og fyller magen. Som navnet sier så serverer Skøien Gastrobar mat i ekte gastropub-ånd, og har et stort utvalg av drikke på menyen. Her jobber de kontinuerlig for å tilby smakfulle retter med sesongbaserte råvarer, og lager den maten du ikke tar deg tid til å lage selv – langtidskokt og smakfull.

Arrangere små og store selskaper

På Skøien Gastrobar kan de arrangere både små og store selskaper i sosiale eller faglige settinger. I den nyåpnede restaurantlokale er det en total kapasitet opp til 70 sitteplasser. I nærtilslutning finner du også flotte møte – og konferansesaler med en total kapasitet opptil 200 sitteplasser, her nyter du av høy kvalitetsteknologi og lufteanlegg. Det perfekte opplegget for selskaper som ønsker muligheten til en kombinasjon av noe faglig med hyggelig middag i etterkant.

Navnefest, konfirmasjon, bursdag, firmafest eller bare en helt vanlig kveld med venner. Ønsker du å invitere flere gjester enn du har plass til hjemme, så er Skøien Gastrobar et supert alternativ!

Les mer om Skøien Gastrobar.