Søk i Aktiv i Oslo

Foodie

Foodie er en spennende asiatisk restaurant i Oslo sentrum. Her kan de tilby flotte lokaler for selskap, og et privat rom for mindre grupper.

Foodie har en ambisjon om å kombinere elementer på en annerledes måte, oppdage de gode smakene, og servere en opplevelse for alle sansene.

Det åpne kjøkkenet byr på en teatralsk utsikt over kokkene på jobb, mens de store vinduene gjør det mulig å nyte fine og travle Oslo.

Se menyen. 

Flotte selskapslokaler

Foodie kan tilby flotte selskapslokaler i Oslo sentrum. Lokalene passer for firmafester, julebord, sommerfester, bursdager, og andre events gjennom hele året.

De kan også tilby et privat rom med rundt bord som er særdeles godt egnet til mindre og intime arrangementer.

Restauranten kan ta imot inntil 150 sittende gjester. De tillater også dj`s, artister eller annen underholdning om du ønsker noe spesielt til ditt arrangement.

Vedrørende endringer i antall gjester eller bestilte retter, ber vi deg vennligst gi oss beskjed senest 48 timer før reservasjonen.

Dersom du ønsker å gjøre endringer innenfor de siste 48 timene, ber vi deg merke deg følgende:

Dersom antallet gjester eller retter reduseres i forhold til den opprinnelige bestillingen, vil vi belaste deg i samsvar med den opprinnelige bestillingen for å sikre tilstrekkelig antall sitteplasser og tilgjengelige råvarer. Dersom antallet gjester eller retter økes fra den opprinnelige bestillingen, vil vi belaste deg basert på det faktiske antallet.

Disse retningslinjene gjelder kun for endringer som blir varslet innenfor de siste 48 timene.

Takk for at du har valgt vår restaurant, og vi ser frem til å gi deg en førsteklasses spiseopplevelse. Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp, er du velkommen til å kontakte oss. Takk!

Send melding til Foodie

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.