Søk i Aktiv i Oslo

Lily Country Club

  • Lily Country Club Vis kart

Lily er et destinasjonshotell perfekt for alle reisende, for ikke å snakke om alle som vil arrangere vakre selskap, hyggelige møter, minnerike kurs eller flotte konferanser i en avslappet og gjennomført setting.

Lily er et åpent, genuint og norsk klubbhus, samt en bærekraftig møteplass for alle. Med høy kvalitet på innhold, inntrykk og komfort, er Lily Country Club Norges tredje største hotell med sine 507 hotellrom, flere selskaps-, møte- og konferanselokaler, restauranter, bibliotek, spa og golfbane.

Lily ligger landlig og idyllisk til – kun 30 minutter fra Oslo og 10 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Her er det rom og plass til alle og enhver. Se for deg vannbakkels, peoner og alpakkaer. Kjenn duften og smaken av hylleblomst på Courtyard Terrace, moreller i Library Lounge og bringebær i Bar Lilibet. Nyt rhassoul i Lily Spa og forfriskende smak av frukter mens en myk og deilig morgenkåpe omfavner deg.

Ta golfbilen på en runde over gressheiene for et skikkelig slag. “Kom som du er, bli så lenge du vil – vi er her for deg”, sier menneskene på Lily Country Club med velkomne smil.

Møter og konferanser på Lily Country Club

Tilhørighet og møteplasser. Det er det det handler om.”

Å arrangere sømløse og vellykkede møter og konferanser krever spesiell kompetanse, erfaring og forståelse, og Lily Business Club har dette som høyeste prioritet. Lily Business Club ivaretar dere hele veien. Det hele handler om gjennomføring, kvalitet, trygghet og forutsigbarhet.

Lily Country Club har optimalisert bygg, konsept, kjøkken og fasiliteter for å tilfredsstille alt fra 1, 2 og 1000 gjester for møter, seminarer, konferanser og kongresser med hele 16 ulike møterom:

Golf på Lily Country Club

Plassert rett ved hull 18 på Miklagard golf, en internasjonal mesterskapsbane som er kåret til Norges beste av Rolex Golf Guide, er dette et selvsagt valg for gamle så vel som nye og nysgjerrige golfentusiaster.

Selv med en av Europas beste baner, er ikke golf på Lily Country Club basert på medlemskap. Her er alle velkomne til å spille golf. Øv deg på putting, eller ta golfbilen på en runde over gressheiene for et skikkelig slag.

Mat og drikke

På Lily Country Club kan du velge akkurat det du har lyst på fra deres fire serveringssteder. I hovedrestauranten, Brasseriet, har kokkene brukt flid og all sin erfaring på å hente hjem de klassiske og velkjente franske og italienske smaksopplevelser. Rettene kombineres og foredles med sesongens kvalitetsråvarer fra bugnende nærområder.

Du kan også nyte de samme smakene utendørs ved golfbanen, på Greenfield Terrace. Ta en pust på behagelige solsenger under trærne i Courtyard Terrace, og la boblene gjøre susen. I Bar Lilibet er det fyr på peisen året rundt – og det er det også i baren!

 

Spa og Helse på Lily Country Club

På Lily Country Club er ramme møysommelig skapt for ypperste velvære. Basseng, varm og kald kulp, badstue, tyrkisk dampbad og stille-områder. Massasje, kroppsbehandlinger og egen badstumester.

Treningsrommet er alltid åpent for gjester. Her kan du trene med maskiner, slynger eller frie vekter. Treningsutstyret kommer fra Casall/Matrix. Ønsker du ta en løpetur i de vakre omgivelsene får du kart og vei-instrukser i Spa-avdelingen eller hotellresepsjonen. Lilys yogarom/relax rom inne på Spa-avdelingen har yogamatter, puter, pledd og annet utstyr for avslapping eller mental trening.

Hotellet tilbyr også trening med personlig trener og gruppetreninger om du ønsker det. På Lily Country Club kan du starte dagen med meditasjon og avslutte med boksing.

 

Send melding til Lily Country Club

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.