Lily Country Club

Lily er et destinasjonshotell perfekt for alle reisende, for ikke å snakke om alle som vil arrangere vakre selskap, hyggelige møter, minnerike kurs eller flotte konferanser i en avslappet og gjennomført setting.

Lily er et åpent, genuint og norsk klubbhus, samt en bærekraftig møteplass for alle. Med høy kvalitet på innhold, inntrykk og komfort, er Lily Country Club Norges tredje største hotell med sine 507 hotellrom, flere selskaps-, møte- og konferanselokaler, restauranter, bibliotek, spa og golfbane. Lily ligger landlig og idyllisk til – kun 30 minutter fra Oslo og 10 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Her er det rom og plass til alle og enhver. Se for deg vannbakkels, peoner og alpakkaer. Kjenn duften og smaken av hylleblomst på Courtyard Terrace, moreller i Library Lounge og bringebær i Bar Lilibet. Nyt rhassoul i Lily Spa og forfriskende smak av frukter mens en myk og deilig morgenkåpe omfavner deg. Ta golfbilen på en runde over gressheiene for et skikkelig slag. “Kom som du er, bli så lenge du vil – vi er her for deg”, sier menneskene på Lily Country Club med velkomne smil.

Les mer om de ulike tilbudene. 

Møter og konferanser på Lily Country Club

Tilhørighet og møteplasser. Det er det det handler om.”

Lily Country Club eies av Lily Hospitality Group som skaper møteplasser. Lily utvikler og driver hotell, kontor og servering, og er en del av Aker-gruppen.

Å arrangere sømløse og vellykkede møter og konferanser krever spesiell kompetanse, erfaring og forståelse, og Lily Business Club har dette som høyeste prioritet. Lily Business Club ivaretar dere hele veien. Det hele handler om gjennomføring, kvalitet, trygghet og forutsigbarhet.

Lily Country Club har optimalisert bygg, konsept, kjøkken og fasiliteter for å tilfredsstille alt fra 1, 2 og 1000 gjester for møter, seminarer, konferanser og kongresser med hele 16 ulike møterom:

The Yard – Hovedsalen – 698 m2 med 8 meters takhøyde

Lilys hovedsal, The Yard, er 698 m2 og har 8 meters takhøyde. Salen inneholder alt av moderne og fleksible sceneelementer og er utstyrt med 16:9-lerreter på alle vegger. Kjøreport er tilgjengelig ifm. opp- og nedrigging. Hovedsalen kan deles opp etter behov.

 • The Yard 1: ⅓ av hovedsalen for grupper mellom 100 – 220 personer
 • The Yard 2: ⅓ av hovedsalen for grupper mellom 100 – 230 personer
 • The Yard 3: ⅓ av hovedsalen for grupper mellom 150 – 360 personer
 • The Yard 4: Perfekt å bruke som grupperom eller som sekretariat til større konferanser. Passer fra 10 til 30 personer og har innsyn til hovedsal. Dette rommet kan også brukes til tolketjenester.

The Yard 1, 2 og 3 kan kombineres med hverandre etter behov.

 • The Yard 1 + 2: For grupper mellom 200 og 360 personer
 • The Yard 2 + 3: For grupper mellom 250 og 480 personer

Sammenlagt utgjør The Yard 1, 2 og 3 hele “The Yard” på 698 m2, med følgende spesifikasjoner:

 • Kino: 768 personer
 • Klasserom: 532 personer
 • Runde bord: 500 personer
 • Selskap: 648 personer

Poppy – 172 m2 med unik utsikt over golfbanen

Denne 172 m2 store salen skaper perfekte rammer for faglig og sosialt innhold. Møterommet har store vindusflater med en unik utsikt over golfbanen og de vakre omgivelsene. Poppy passer for 50-100 personer, og er derfor et perfekt lokale til selskap som bryllup, konfirmasjon og dåp. Poppy kan deles opp etter behov.

 • Poppy 1: 44 m2, for grupper mellom 15 – 29 personer
 • Poppy 2: 51 m2, for grupper mellom
 • Poppy 3: 77 m2, for grupper mellom

Poppy 1, 2 og 3 kan kombineres med hverandre etter behov.

 • Poppy 1 + 2: For grupper mellom 30 – 61 personer
 • Poppy 2 + 3: For grupper mellom 40 – 88 personer

Sammenlagt utgjør Poppy 1, 2 og 3 hele “Poppy” på 172 m2, med følgende spesifikasjoner:

 • Runde bord: 100 personer
 • (Mangler det noe informasjon på nettsiden her?)

Daisy – 6 ulike møterom

 • Daisy 1: 27 m2, for grupper mellom 10 – 15 personer, eller som grupperom til større konferanser. Møterommet har egen utgang til markterrasse.
 • Daisy 2: 28 m2, for grupper mellom 10 – 15 personer, eller som grupperom til større konferanser.
 • Daisy 3: 49 m2, for grupper mellom 20 – 40 personer, eller som grupperom til større konferanser. Møterommet har egen utgang til markterrasse.
 • Daisy 4: 54 m2, for grupper mellom 20 – 40 personer, eller som grupperom til større konferanser. Møterommet har egen utgang til markterrasse.
 • Daisy 3 + 4: 103 m2, for grupper mellom 50 – 95 personer, eller som grupperom til større konferanser. Møterommet har egen utgang til markterrasse.
 • Daisy 5: 52 m2, for grupper mellom 20 – 40 personer, eller som grupperom til større konferanser. Møterommet har egen utgang til markterrasse.
 • Daisy 6: 24 m2 og et eksklusivt styrerom. Kan også brukes til grupperom ved større møter. Passer for 10-15 personer. Møterommet har egen utgang til markterrasse.

Bluebell – skjermet møterom perfekt for en gruppe som ønsker å være alene

Bluebell er et skjermet møterom som kan benyttes som Chambre Sépareé, og kan deles opp etter behov.

 • Bluebell 1: 111 m2, for grupper mellom 50 – 95 personer
 • Bluebell 2: 56 m2, for grupper mellom 30 – 40 personer
 • Bluebell 1 + 2: 167 m2, for grupper mellom 80 – 135 personer
 • Bluebell 3: 20 m2, for grupper mellom 12 – 20 personer

Studierom med terrasse

Studierom som kan benyttes til møter. Rommet har flott takhøyde og nedfellbar seng og kan dermed brukes som overnattingsrom etter endt møte.

 • Studierom: 19 m2, med styrebord til 5 personer

Golf på Lily Country Club

Plassert rett ved hull 18 på Miklagard golf, en internasjonal mesterskapsbane som er kåret til Norges beste av Rolex Golf Guide, er dette et selvsagt valg for gamle så vel som nye og nysgjerrige golfentusiaster.

Selv med en av Europas beste baner, er ikke golf på Lily Country Club basert på medlemskap. Her er alle velkomne til å spille golf. Øv deg på putting, eller ta golfbilen på en runde over gressheiene for et skikkelig slag.

Les mer her. 

Mat og drikke

På Lily Country Club kan du velge akkurat det du har lyst på fra deres fire serveringssteder. I hovedrestauranten, Brasseriet, har kokkene brukt flid og all sin erfaring på å hente hjem de klassiske og velkjente franske og italienske smaksopplevelser. Rettene kombineres og foredles med sesongens kvalitetsråvarer fra bugnende nærområder.

Du kan også nyte de samme smakene utendørs ved golfbanen, på Greenfield Terrace. Ta en pust på behagelige solsenger under trærne i Courtyard Terrace, og la boblene gjøre susen. I Bar Lilibet er det fyr på peisen året rundt – og det er det også i baren!

Se mer. 

Spa og Helse på Lily Country Club

På Lily Country Club er ramme møysommelig skapt for ypperste velvære. Basseng, varm og kald kulp, badstue, tyrkisk dampbad og stille-områder. Massasje, kroppsbehandlinger og egen badstumester.

Treningsrommet er alltid åpent for gjester. Her kan du trene med maskiner, slynger eller frie vekter. Treningsutstyret kommer fra Casall/Matrix. Ønsker du ta en løpetur i de vakre omgivelsene får du kart og vei-instrukser i Spa-avdelingen eller hotellresepsjonen. Lilys yogarom/relax rom inne på Spa-avdelingen har yogamatter, puter, pledd og annet utstyr for avslapping eller mental trening. Hotellet tilbyr også trening med personlig trener og gruppetreninger om du ønsker det. På Lily Country Club kan du starte dagen med meditasjon og avslutte med boksing.

Les mer om de ulike tilbudene.