Søk i Aktiv i Oslo

The Golden Chimp

The Golden Chimp er bygget på kjærlighet til dumplings og asiatiske smaker. Et sted hvor man kan oppleve japansk kultur gjennom mat, drikke, musikk og atmosfære.

I skjæringspunktet mellom Grønland og Tøyen, nærmere bestemt i hjørnet av Heimdalsgata og Tøyengata, finner du The Golden Chimp. Siden åpningen i 2017 har de virkelig befestet sin posisjon som en av Oslos beste dumplingrestauranter.

Dette er stedet hvor du opplever japansk og kinesisk kultur gjennom mat, drikke, musikk og atmosfære. Konseptet er avslappet og syndig, mens menyen bevarer de rene asiatiske smakene. De leker med asiatiske tradisjoner og driver hele tiden med videreutvikling av sine dumplingsfavoritter samtidig som de skaper nye klassiskere.

Restauranten består av to etasjer; underetasjen med den varme atmosfæren og 7-retters set-meny, og den asiakitch-inspirerte førsteetasjen hvor man kan velge fritt fra deres a la carte-meny.

Les mer.

Selskap hos The Golden Chimp

Prøv et spennende og nytt konsept til ditt neste arrangement enten det skulle være kick-off, julebord, sommerfest eller bare en større privat samling. The Golden Chimp skreddersyr gjerne en løsning som passer for ditt selskap.

Ønsker du en lun og behagelig atmosfære som ramme for ditt selskap, er underetasjen perfekt. Med kapasitet til 28 personer, en mer dempet stemning og servering av deres tastingmeny på syv retter, er dette lokalet perfekt.

Skal du arrangere et mer tilbakelent selskap, vil den asiakitsch baren i etasjen på gateplan sette de rette rammene. Her serveres deres à la carte-meny i mer avslappende og uformelle omgivelser for opptil 32 gjester.

De leverer også forskjellig typer catering som kan passe til ditt arrangement. Ta kontakt med dine ønsker så hjelper de deg med å finne en meny som passer ditt selskap.

Les mer om mulighetene. 

The Golden Chimp VIA

Nå finner du The Golden Chimp også i VIA Village. Her tar de veien videre inn i det asiatiske kjøkkenet hvor det ikke bare serveres dumplings, men også håndstekte nudler og fylte bao.

Det er også mulig å kjøpe et godt utvalg av ferske dumplings til å dampe hjemme, sammen med en rekke av TGCs egne signatursauser og dipper på glass.

Se mer. 

Send melding til The Golden Chimp

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.