Søk i Aktiv i Oslo

Sagene Lunsjbar

Sagene Lunsjbar er et moderne spisested med historie som strekker seg helt tilbake til 1855. I 2. etasje finner du lyse og flotte selskapslokaler med egen balkong, og om sommeren har de en stor uteservering.

Selskap på Sagene Lunsjbar

Sagene Lunsjbar har tre selskapslokaler. Alle lokalene kan brukes hver for seg, eller til et og samme selskap. Alt etter ønsker og behov. Kapasiteten til lokalene kan strekke seg fra 4 – 60 personer, avhengig av ønsket bordoppsett og anledning.

Ved forespørsel kan du ta direkte kontakt via kontaktskjemaet på denne siden, eller via deres hjemmeside her.

Deres store selskapslokale har egen balkong og kapasitet opptil 42 personer. Her kan selskapet skreddersys etter formål og behov, og kan dekke opp til ethvert type selskap. Ønsker du et uformelt mingle-arrangement er det mulig å få plass til flere gjester. Lokalet er utstyrt med lerret og prosjektor og kan derfor fremvise både videoer og presentasjoner under et selskap eller et større møte.

Det lille selskapslokalet har kapasitet opptil 14 personer. Her dekkes det opp med et koselig kongebord som passer ypperlig for et selskap mellom 8 og 14 personer. 

Møterommet og deres Chambre Séparée har kapasitet opptil 12 personer. Rommet har egen TV som enkelt kan kobles til en PC eller Mac under forretningsmøter. Møterommet kan også benyttes til mindre selskap som ønsker et privat og skjermet rom. Møterommet kan bookes fra kl 09.00. 

Se mer om selskapslokalene her.

Julebord på Sagene Lunsjbar

Julebord på Sagene Lunsjbar er en fest, et selskap eller et restaurantbesøk i tida før jul i desember og til dels i november. Det blir servert tradisjonell julemat og som regel alkoholholdige drikkevarer. Julebord på Sagene Lunsjbar arrangeres av etater, firmaer, organisasjoner og andre, både ansatte eller medlemmene, eller til private arrangementer for venner.

Sagene Lunsj gleder seg til å servere god og tradisjonell julemat i hyggelige og trygge omgivelser.

Se julemenyen til Sagene Lunsjbar her.

Catering fra Sagene Lunsjbar

Skal du ha et selskap hjemme kan Sagene Lunsjbar hjelpe deg med maten slik at du slipper du å bruke mye tid på matlaging, men heller nyte selskapet og være en god vert/vertinne. 

Du kan bestille fra deres forskjellige menyer etter type selskap du skal ha hjemme eller i et leid lokale.

Du kan enten bestille fra deres vanlige a la carte meny, en treretters fra deres selskapsmeny, eller fra deres tapasmeny dersom du ønsker å servere et utvalg av flere forskjellige retter.

Enklere blir det ikke. Maten kan hentes eller leveres varm, evt. også tidligere på dagen slik at du kan varme opp selv etter anvisning.

De ulike catering-menyene kan du se her

Velkommen til Sagene Lunsjbar!

Send melding til Sagene Lunsjbar

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.