Søk i Aktiv i Oslo

Hovedbanen Spiseri

I hjertet av Oslo Sentrum, inne på Oslo S, ligger Hovedbanen Spiseri med et lokale inspirert av 1920-tallet. De stilfulle omgivelsene med glassvegger og retro-moderne lamper skaper en behagelig atmosfære.

Velkommen til en kulinarisk reise – krydret med sosiale og minneverdige opplevelser!

Om Hovedbanen

Hovedbanen er landets eldste jernbanestrekning: 68 kilometer lang strekker den seg fra Oslo S til Eidsvoll. Vi har alle bagasje, enten det er i hånden eller i hjertet. Hos Hovedbanen Spiseri er du velkommen uansett!

Dette er en avslappet møteplass med en meny på både mat og drikke inspirert av ulike hjørner i verdenen.

Perfekt for intime selskap, en drink mens du venter på toget, eller afterwork midt i smørøyet der alle kan møtes. I baren finner du spennende ølsorter, gode viner og hjemmelagde, forfriskende cocktails.

Book ditt bord her.

Julebord

Gjør årets julebord til en uforglemmelig opplevelse på Hovedbanen Spiseri!

Deres unike beliggenhet midt i Oslo S og den sjarmerende, 1920-tallsinspirerte atmosfæren skaper den perfekte rammen for din julesamling.

Nyt deilige smaker fra Hovedbanens julemeny, del gleden med kollegaer eller venner, og skap minner som vil vare livet ut.

Se mer her.

Arranger selskap hos Hovedbanen Spiseri

Hovedbanen er et ypperlig sted for både små og større selskaper.

Den sentrale beliggenheten gjør Hovedbanen lett tilgjengelig og et naturlig samlingspunkt for alle som befinner seg ved byens kollektivknutepunkt.

Lokalene er perfekt for både lunsj, firmafester, afterworks, julebord og andre selskaper. Her er det plass til 164 sittende middagsgjester og 250 personer for mingling.

Om sommeren er den flotte uteserveringen – med kapasitet på 100 sitteplasser – en sikker innertier for en lunsj eller middag i solen med byens yrende liv i bakgrunnen.

Send dem en henvendelse med dine ønsker.

Afterwork

Afterwork på Hovedbanen Spiseri! Ta med teamet på en lønningspils eller noen friske drinker etter jobb!

Her får du den uslåelige kombinasjonen av god mat, drikke og hyggelig stemning.

Take-away og catering

Hovedbanen går “all in” på danske smørbrød med opptil 20 ulike varianter, hver med sin unike vri og deilige toppinger. Enten du er fan av røkelaks, leverpostei eller roastbiff, vil deres smørbrødssortiment garantert friste smaksløkene dine.

For å gjøre det enda mer praktisk for sine gjester, tilbyr de nå både take away- og cateringtjenester.

Enten du trenger et stort antall smørbrød til en bedriftssamling, eller vil overraske kjæresten med en smakfull middag, har Hovedbanen alt du trenger. De bringer sine deilige retter rett til deg – uansett hvor du er!

Se menyen her.

Instagram: @hovedbanenspiseri
Facebook: @hovedbanen

Send melding til Hovedbanen Spiseri

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.