Søk i Aktiv i Oslo

Ingeniørenes Hus Møtesenter

Ingeniørenes Hus Møtesenter er en flott funkisperle kun et steinkast fra Nationaltheatret. Her tilbyr de selskapslokaler for inntil 200 deltagere som passer ypperlig til alle typer selskap, events, kurs & konferanser.

Ingeniørenes Hus Møtesenter kan levere alt du trenger til ditt arrangement, og plasseringen midt mellom det kongelige slott og Nationaltheatret sørger for gode kollektive forbindelser.

Lokalene er universelt utformede i ulike størrelser med gode solforhold og alt av nødvendig digitalt utstyr. De skreddersyr gjerne en løsning for ditt event, og kan tilby et rikt utvalg av mat og drikke.

Les mer

ÆRVERDIG FESTSAL 

Festsalen i Ingeniørenes Hus er svært godt egnet til alle typer arrangementer. Med en kapasitet på 216 gjester i klasseromoppsett, 300 i kino og 200 i selskap er dette et lokale som passer ypperlig for det meste av selskaper og events.

Festsalen har scene, teknisk utstyr integrert, og direkte utgang til egen terrasse og mingleområder.

Se kapasitet til alle konferanse- og selskapslokaler

MØTER & KONFERANSER 

Ingeniørenes Hus Møtesenter tilbyr flotte møterom og konferanselokaler med alt av standard teknisk utstyr tilgjengelig. Her kan dere få alt fra enkel møtemat til smakfulle middager.

Se konferansepakkene

MAT & DRIKKE

Tidligere kaptein på kokkelandslaget, Gunnar Hvarnes, har utarbeidet deres nye selskapsmenyer. Både restauranter og møtesenter har alle rettigheter.

Her serveres alt fra enkle retter som pizza og tapas, til større bankett-middager.

Send melding til Ingeniørenes Hus Møtesenter

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.