Søk i Aktiv i Oslo

Tullinløkka

Er du på jakt etter et eksklusivt lokale for ditt neste arrangement? Tullinløkka tilbyr førsteklasses mat og drikke, nyoppussede lokaler med moderne fasiliteter, samt en svært ideell beliggenhet i sentrum.

Tullinløkka er stedet for de som er på utkikk etter splitter nye og eksklusive lokaler for sitt neste selskap eller event.

Med sin beliggenhet tilbaketrukket i sidegatene i Pilestredet, og bare 9 minutters gangavstand fra Nationaltheatret, tilbyr Tullinløkka den ideelle kombinasjonen av en sentral, men likevel rolig og tilbaketrukket atmosfære.

Lokalene er utstyrt med moderne fasiliteter for å garantere et vellykket arrangement. Dette inkluderer Wi-Fi, whiteboard, projektor, garderobe, samt rullestoltilgang, noe som sikrer at alle dine gjester vil føle seg velkomne og inkludert.

Les mer

Mat og drikke

Her får du en bred variasjon av kulinariske opplevelser. Fra 5-retters selskapsmenyer til herlig tapas og gourmetmat, dekker Tullinløkka alle smaker og preferanser med sitt spennende utvalg av mat og drikke.

Se alle menyene

Musikk og underholdning

Tullinløkka tilbyr også en rekke fasiliteter for underholdning. Gjennom deres utleie kan du få tilgang til PA-lydanlegg, lys, dekor, og mer. De samarbeider også med flere partnere for å kunne arrangere underholdning tilpasset dine ønsker.

Les mer

 

Send melding til Tullinløkka

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.