Søk i Aktiv i Oslo

Revier

Oppdag Kvadraturens best bevarte hemmelighet. Revier ligger i sentrum av Oslo med bar, restaurant, helårs takterrasse, kinosal med egen bar og restauranten Savage med Michelin-stjerne!

Nå åpner også Reviers egen bistro, med en miks av klassiske og moderne retter signert kjøkkensjefen på huset, Andrea Selvaggini.

Finn ut mer om Revier

Selskap- og eventlokaler

Revier har en unik mulighet til å arrangere både små og mellomstore arrangementer.

Her kan du ha en privat fest eller bedriftsfest for opptil 80 personer, enten med fingermat-meny eller sittende middagsservering, og 150 personer ved mingle-eventer. For mindre selskap er bistroens chambre séparée et flott alternativ.

Se mer

Revier takterrasse

Revier takterrasse er et intimt sted. Lokalet ligger i 7. etasje, på taket av huset, og har sol fra morgen til kveld i sommerhalvåret. Her er en egen cocktailbar og fullt oppsett for musikk. Halve terrassen er bygget inn i en vinterhage med glasstak til helårsbruk.

Med kapasitet til opptil 150 gjester, inkl. terrassen utendørs, er dette et flott lokale for sommerfest, bryllup og bursdagsfest.

Her kan du også booke ditt private møterom. Et perfekt sted for forretningsmøter om morgenen eller en privat middag på kveldstid.

Se mer

Møterom og kursrom

På Revier kan du booke møterom til seminarer, kurs, forelesninger eller annen faglig opplæring. Du vil få god hjelp til å sette sammen programmet og planlegge dagen. Det er også mulig å bestille lunsj og pause-snacks. Hvorfor ikke avslutte den faglige dagen med middag og fest?

Intimt lokale for middag

Bestill din private middag med familien eller bedriftsmiddag hos Revier. De arrangerer private middagsselskaper for grupper på over 12 gjester med skreddersydd meny og drikkeforslag.

Se mer

Arranger filmaften

Vil du ha teambuilding eller se film med venner? Revier kino tilbyr kinotjenester som kan kombineres fint med et seminar og/eller middag. Salen har også sin egen bar for private selskaper.

Kontakt Revier for forespørsler om privat leie.

Se mer

Bursdagsfest over taket

Feir bursdagen din på Reviers takterasse sammen med venner. Nyt cocktailer fra en privat bar, og få servert noen av favorittsnacksene dine mens dere danser til DJ-ens heiteste låter.

Send melding til Revier med dine ønsker.

Kapasitet

Bistro & Bar
Totalt: 150
Bordsetting: 80
Mingling: 150

Chambre séparée
Totalt: 42
Bordsetting: 42

Revier takterrasse
Totalt: 150 (inkl. utendørs terrasse)
Innendørs bordsetting: 35
Innendørs mingling: 55

Revier kino
Totalt: 30
Sitteplasser: 18
Mingling: 30

Send melding til Revier

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.