Søk i Aktiv i Oslo

Sentralen

Enten du skal arrangere en konferanse, bankett, bryllupsfest, teaterforestilling eller konsert så har Sentralen lokalet du trenger. Alt av lyd- og lysteknikk er av det beste, og lokalene har alle en unik stemning, atmosfære og visuellt uttrykk som du ikke finner noe annet sted.

Midt i sentrum av Oslo er Norges eldste sparebankbygg skapt om til et unikt hus med seks fantastiske scener for kulturopplevelser. De to bygningene som utgjør Sentralen er det gamle hovedkontoret til Christiania Sparebank, bygget i 1898 og 1901. Den gamle banken ble renovert og bygget om i 2016 og deler av bygget er gjenskapt i tilnærmet identisk prakt som når bygningen var ny for over hundre år siden.

Sentralen leier ut til møter, konferanser, seminarer, konserter, teater, danseopptredener, debatter i våre syv saler med kapasitet fra 100 til 800 publikummere.

Les mer om lokalene her

Julebord

Sentralen er perfekt for julebord for deg som ønsker mat og servering av topp kvalitet, og en hyggelig kveld i et lokale ulikt noe annet i Oslo. De tilbyr egne julebordpakker der mat, drikke, teknisk utstyr og hjelp med gjennomføringen av festen er inkludert.

Eventlokaler

Nøkkelordet for Sentralens saler og arrangementslokaler er fleksibilitet. Enten du skal arrangere en konferanse, bankett, bryllupsfest, teaterforestilling eller konsert så har de det du trenger i deres syv saler. I tillegg til å være utstyrt med noe av Oslos beste lyd- og lysteknikk har salene også hver sin unike stemning, atmosfære og visuelle uttrykk som du ikke finner noe annet sted.

Enten det er en konsert for 800 stående publikummere eller et seminar for en liten gruppe deltakere har de et rom som passer, og de hjelper deg gjennom planlegging og gjennomføring av ditt arrangement.

Møterom

Sentralens møterom er fleksible, romslige og mulige å tilpasse brukernes behov. Her kan du holde ordinære møter, seminarer, kurs, filmvisning, redigering eller prosjektkontor. Alle møterommene er utstyrt med 60¨ TV-skjerm med tilkobling for PC, samt standard møteromsutstyr. Bestiller du en av møtepakkene kan dere velge mellom å få servert kaffe, frukt og snacks på møterommet, få servert en god lunsj på rommet, eller nyte en bedre lunsj i restauranten.

Mat og drikke

Sentralen har en egen kafé, en prisbelønnet restaurant, egen cocktailbar og et kjøkken med noen av byens beste kokker som leverer catering til ditt arrangement eller middag til dine gjester. Mat og drikke på Sentralen serveres av Lava Oslo, som også driver restaurantene Strand, Smalhans, Hitchhiker, Handwerk Botaniske, Katla, Brutus, The Golden Chimp og flere andre av Oslos mest innovative spisesteder. Stikkordet her er ny og spennende mat der bærekraft er en essensiell del av filosofien, i tillegg til høy kvalitet kombinert med inkluderende og avslappet stemning.

Kontakt Sentralen

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.