Søk i Aktiv i Oslo

Sumo Bjørvika

En praktfull restaurant med nydelig utsikt over hele fjorden, og vakre detaljer i interiøret som et kirsebærtre hengende fra taket. Her får du Asian fusion på sitt beste og noe for enhver smak!

Sumo Bjørvika er et populært valg for bursdager, møter, konferanser, catering, konfirmasjoner og alt imellom, med skreddersydde buffetmenyer til enhver anledning.

Møter, selskap og eventer

Sumo Bjørvika, beliggende i kjernen av Barcode, har blitt et populært sted å ha møter. Atmosfæren og den fantastiske maten vil løfte ethvert møte!

Restauranten har et privat møterom med plass til 8 personer, samt mange store sosiale bord med plass til opptil 12 personer, og ikke minst et privat dining room med plass til opptil 14 personer. Det er også mulig å holde større selskap og eventer her.

Deres populære chambre séparée er et japansk tatamirom – her er bordet nedsunket i gulvet og rommet har direkte utgang til sjøen. Like nydelig på alle årstider og perfekt til sosiale sammenkomster.

Meny

Sumo er for dere som elsker varm Asian fusion-mat og dere som elsker sushi. Hos Sumo trenger du ikke å velge! Deres doble kjøkken muliggjør at man kan finne noe for enhver smak og sette sammen akkurat de kombinasjonene man ønsker.

På menyen finner du klassiske asiatiske varmretter som Pad Thai og Bao Buns, i tillegg til spennende retter som deres populære San Lay Special (en unik rett fra en thailandsk oppskrift som kommer fra moren til en av kokkene på Sumo). Sushimenyen deres har retter du ikke finner noen andre steder. Deres Dirty Maki er også et must try!

Dessertene deres er utsøkte og unike, har du smakt deres sukkerspinn kirsebærtre-dessert?

Klikk her for å se A La Carte menyen

Catering fra Sumo

Skal du arrangere selskap eller event og ønsker å servere noe nytt og spennende til dine gjester? Da kan Sumo levere både sushi og asiatisk tapas i mange ulike varianter. Maten er alltid lekkert dandert, og de tilpasser gjerne til dine ønsker og behov.

Sumo har lang erfaring med catering til juleselskap, bursdager, babyshower, produktlanseringer, konferanser, firmafester, møtemat og ikke minst bryllup.

Klikk her for å se Catering menyen

Restauranten drives av Dennis og hans fantastiske team som gleder seg til besøk av deg!

Send melding til Sumo Bjørvika

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.