Søk i Aktiv i Oslo

Helt Vilt

Opplev et unikt konsept i Oslo! Helt Vilt er Oslos eneste viltrestaurant. Her kan dere nyte de beste råvarer fra skog og fjell med god drikke og utsikt over Akerselva.

Helt Vilt bringer til bords noen av de beste tradisjonsrike og genuine smakene fra Norges villmark. Her får man spennende viltretter av høy kvalitet til overkommelige priser.

Genuine smaker fra Norges villmark

Menyen består av spennende burgere av vilt, i tillegg til andre viltretter av elg, hjort, reinsdyr, villsvin m.m. Alt på menyen er laget fra bunnen av, og de fleste av rettene tilberedes over åpen ild på deres Robata flame grill.

Helt Vilt tilbyr et håndplukket utvalg av gode viner, øl, akevitt, mjød og andre spennende norske drinker, med eller uten alkohol, som er med på å komplementere opplevelsen.

De tilbyr også noen vegetar-alternativer og retter som ikke er laget av viltkjøtt.

Finn ut mer

Legg selskapet til Helt Vilt

Planlegger dere en fest med venner og famile, eller selskap med bedriften?

Helt Vilt har kapasitet til 52 personer i restauranten, og kan lage langbord for opptil 14 personer. De har også en delvis skjermet del av restauranten som har plass til opptil 36 personer.

Restauranten har en tilbakelent og uformell stemning, med vegger er kledd i gammelt fjellpanel fra Gudbrandsdalen og Ringebu, og en flott utsikt over Akerselva.

For grupper kan de tilby et utvalg av spennende smakstallerkener basert på de beste smakene fra fjord og fjell.

Se mer

Catering 

Planlegger dere et større arrangement, tilbakelent eller formelt, kan Helt Vilt ta med det beste fra skog og fjell til deres gjester – ferdig levert eller tilberedt på stedet.

Ta kontakt for en uforpliktende prat og tilbud på spennende catering.

Send melding til Helt Vilt

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.