Søk i Aktiv i Oslo

Popsenteret

Popsenteret passer utmerket til kurs, konferanser og selskap. De kan tilby komplette pakker for konferanse og selskap – enten det er på dagen eller som kveldsarrangement. Her finnes også takterrasse og egen bakgård – rett ved Schous bryggeri på Løkka!

Lokalene til Popsenteret fordeler seg på ulike plan, noe som gjør det mulig å avvikle heldagsarrangementer uten å bli forstyrret ved omrigg. Her har de også store tilgjengelige uteområder, som både takterrasse og bakgård. Prosjektlederere hjelper gjerne med utforming og planlegging ved arrangementer om dere trenter tips til servering og gjennomføring.

Popsenteret har lokaler til alle anledninger

TOPPETASJEN egner seg godt til alle sosiale begivenheter. Med komplett oppsett av AV-teknikk og effektbelysning, to barer, lounge område, te-kjøkken, garderobe, WC og egen takterrasse, i tillegg til panoramautsikt over hele Schous kulturbryggeri, er dette ett av Oslos mest sentrale og unike selskap og konferanselokaler.

LILLE OSLO er den perfekte arena til avvikling av ditt selskap, event eller arrangement. Med fasiliteter som bar, fullverdig scene, garderobe, WC, egen inngang og tilgang til stort uteområde, gir Lille Oslo en helt unik opplevelse med kreativ borddekking, stemningsskapende lyssetting og hyggelig personell.

FOAJEEN finner du rett innenfor hovedinngangen i 1. etasje. Her finner du fantastiske kunstverk av Christopher Nielsen, scenetrosser i taket, stemningsfull lyssetting i tillegg til musikkobjekter i skjønnforening. Ønsker du en stemningsfull mottagelse, mingle, messe eller event område fungerer foajee svært godt til slike arrangementer.

Les mer om de ulike lokalene. 

Send melding til Popsenteret

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.