Søk i Aktiv i Oslo

Popsenteret Utleie og Arrangement

  • Trondheimsveien 2, bygg T 0560 OSLO Vis kart

Lokalene egner seg utmerket til kurs, konferanser og selskap. Her tilbyr de komplette konferanse og selskapsoppsett enten det er dag- eller kveldsarrangement. De kan også tilby takterrasse og egen bakgård.

Lokalene fordeler seg på ulike plan, noe som gjør det mulig å avvikle heldagsarrangementer uten å bli forstyrret ved omrigg. Her har de også store tilgjengelige uteområder, som både takterrasse og bakgård. Prosjektlederere hjelper gjerne med utforming og planlegging ved arrangementer om dere trenter tips til servering og gjennomføring.

Lokaler til alle anledninger

TOPPETASJEN egner seg godt til alle sosiale begivenheter. Med komplett oppsett av AV-teknikk og effektbelysning, to barer, lounge område, te-kjøkken, garderobe, WC og egen takterrasse, i tillegg til panoramautsikt over hele Schous kulturbryggeri, er dette ett av Oslos mest sentrale og unike selskap og konferanselokaler.

LILLE OSLO er den perfekte arena til avvikling av ditt selskap, event eller arrangement. Med fasiliteter som bar, fullverdig scene, garderobe, WC, egen inngang og tilgang til stort uteområde, gir Lille Oslo en helt unik opplevelse med kreativ borddekking, stemningsskapende lyssetting og hyggelig personell.

FOAJEEN finner du rett innenfor hovedinngangen i 1. etasje. Her finner du fantastiske kunstverk av Christopher Nielsen, scenetrosser i taket, stemningsfull lyssetting i tillegg til musikkobjekter i skjønnforening. Ønsker du en stemningsfull mottagelse, mingle, messe eller event område fungerer foajee svært godt til slike arrangementer.

Kontakt Popsenteret Utleie og Arrangement

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.