Søk i Aktiv i Oslo

Kongen Marina

Kongen Marina byr på deilig mat, god drikke og en stemning som minner mer om en Karibisk øy enn Oslo sentrum. Ta med gode venner eller kollegaer på en «miniferie» til et spennende lokale med vakker beliggenhet i et maritimt miljø.

Kongen Marina, Oslos lille riviera!

Kongen Marina er en Beach Restaurant og Marina som gir deg følelsen av tropisk ferie midt i sentrum av Oslo. De tilbyr flere vannsportaktiviteter og sauna hele året, og gir gjestene mulighet til å kombinere aktiviteter som RIB-tur, kajakk og sauna-opplevelser med lunsj eller middag. De skreddersyr til gjesters behov.

Hit kan du invitere til selskaper, firmafester, bursdager, julebord, bryllup og alle andre typer arrangementer.

Les mer her

Hva med å ha årets julebord på et sted som er nevnt av The Times i deres artikkel om de 25 kuleste stedene i Europa?

På Kongen Marina har de lang erfaring med det tradisjonelle julebordet, og de har nå komponert en fantastisk julemeny. I år har de spesialisert seg på nydelig kvalitetsribbe levert fra Annis Pølsemakeri og fersk torsk fra Lofoten.

Deres julebordsmenyer er tilpasset grupper fra 8 til 50 personer.

Ønsker dere å fortsette festen etter julemiddagen, kan man booke Kongen Marina utover kvelden for en real fest! Her har de hus-DJer, sauna, overnattingsmuligheter samt mye annet å tilby i tillegg til en fantastisk stemning!

Se for dere en stemingsfullt belyst marina, med lys i mastene på seilbåter og fargerike lysslynger rundt store palmer som omkranser de skikkelig kule lokalene, vel, da har du Kongen Marina.

De ligger svært sentralt til i Oslo og gleder seg til å feire julen med dere!

Les mer og la deg friste av julemenyen

Mat og drikke

Kongen Marina tilbyr frokost, lunsj og middag hver dag hele året fra kl. 10-24. Deres dyktige kokker bruker råvarer av beste kvalitet og varierer menyen gjennom sesongen. De tilbyr også sharing-menyer til mindre grupper og firmaer.

Se hele menyen

Utleielokaler til alle typer events og private selskap

Lokaler i maritimt miljø med en fantastisk utsikt setter en nydelig ramme rundt ditt arrangement. Kongen Marina sitt lokale består av blant annet et flott glasshus med plass til ca. 45 spisende gjester. Varmekabler i gulvet gjør det lunt og hyggelig hele året.

Ved mingle-arrangement er det kapasitet til 70 gjester. Glasshusets tilhørende terrasse med varmelamper og pledd har kapasitet til 26 sittende gjester, og kan benyttes hele året.

Kongen Marina har i tillegg en flott uteservering med plass til 125 gjester – perfekt til årets sommerfest eller andre arrangement gjennom hele året.

I vinterhalvåret er det varmelamper, puter og pledd til gjester som ønsker å være utendørs.

Les mer her

 

Send melding til Kongen Marina

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.