Søk i Aktiv i Oslo

El Camino Bjørvika

Meksikansk mat er alltid en god idé og El Camino gjør det mer smakfullt og trendy enn noensinne. Hos El Camino får du digg og sunn burrito, bowl og taco, laget raskt og enkelt i lokaler inspirert av de avslappende taquieraene i California.

El Camino Bjørvika

El Camino har tatt de autentiske baja-vibbene til Oslo. Du kan ta din skreddersydde burrito, bowl eller taco “to go”, sitte i deres svært innbydende restaurant eller bestille på døren fra Foodora eller Wolt.

Les mer om restauranten på deres hjemmeside her.

Arrangere julebord, fester og eventer på El Camino

Meksikansk mat, forfriskende drikke og god stemning er en sikker vinner når du skal arrangere et selskap på El Camino. For et selskap over 20 personer har du både innen- og utendørs sittemuligheter. Du kan sette sammen din egne meny eller be om pakker og forslag.

For mer informasjon om et privat arrangement besøk hjemmesiden her, ta kontakt via skjemaet på denne siden eller send en e-post til: post@elcamino.no

Mat og drikke

Restaurantens kvalitetskjøtt, levert av lokale leverandører som Stange og Strøm-Larsen, grilles på Jospergrill – grillverdens champion av kullgriller – og oppleves mørt, saftig og perfeksjonert tilberedt. Toppet med et godt utvalg av hjemmelagde salsaer og dressinger, så vel som friske og ferske grønnsaker, er allerede den første biten en sikker vei til ønske om gjentagelse. Råvarene er av høy kvalitet og deres velkjente signatur er at alt av tilbehør lages fra bunnen av.

“Hvorfor elsker du våre tortillalefser?” spør El Camino.

“Fordi de er laget ferske på stedet hver dag. Beviset ligger i smaken. Hva er bedre enn en ferskpresset tortilla? Nada!”

Se menyen her.

Catering og take away

Lunsj? Overtidsmat? Selskap? El Camino tilbyr både levering og henting. Vil du at de skal komme til deg? Ingen problem. De kan til og med servere gjestene dine slik at du kan kose deg og slappe.

Når du bestiller catering med taco-kits får du et utvalg av kjøtt, tofu, ris, bønner, grønnsaker, salsaer og dressinger. Maten blir levert i aluminiumsfolieformer. Alt du trenger å gjøre er å sette formene på bordet, ta av lokket og servere.

Burritoene er perfekt for f.eks fredagslunsj på kontoret, bedriftsmøter eller overtidsmat. De leverer bestillinger på 10 til 200 burritos til bedrifter rundt om i Oslo.

Les mer om deres catering her.

Tre andre El Camino restauranter og en søsterrestaurant, Pacifico

Ønsker du å oppleve den gode og avslappende baja-stemningen på kryss og tvers av Oslo? Ta turen innom en av El Caminos søsterrestauranter i Oslo på Frogner eller i Bogstadveien.

Velkommen til El Camino Bjørvika!

Kontakt El Camino Bjørvika

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.