Søk i Aktiv i Oslo

Riviera Restaurant og Bar

Er du på jakt etter en hyggelig og smakfull italiensk opplevelse midt i Oslo? Da bør du definitivt legge turen innom Riviera Restaurant & Bar.

Riviera er en populær restaurant, både blant lokale og tilreisende, som ligger sentralt i Oslo sentrum. Med sitt rustikke og koselige interiør, er det en fin plass å nyte et godt måltid sammen med venner eller familie.

Riviera har et bredt utvalg av italienske retter og andre godbiter på menyen, og maten blir laget av kokker med lidenskap for god mat. De tilbyr både glutenfrie og laktosefrie alternativer. Uansett hva du velger fra menyen, kan du være sikker på å få en hyggelig smaksopplevelse.

Restauranten har også en rikholdig bar med et bredt utvalg av drikkevarer. Rivieras dyktige bartendere vet virkelig hvordan de skal lage en god drink, og spesialiteten i baren er cocktails og mocktails.

Se menyen.

Selskapslokaler

Hos Riviera gjør de alt for at ditt selskap eller event skal bli en minneverdig opplevelse for deg og dine gjester. Med sin sentrale beliggenhet kan de by på flotte lokaler fordelt på 2 restauranter, samt eget selskapslokale med tilhørende bar. 

Her får du lokaler som passer perfekt til alt fra bursdagsfeiringer, konfirmasjoner og bryllupsfester, til firmaeventer og julebord. Det meste kan tilpasses dine behov, og dyktige ansatte sørger for at alt går knirkefritt fra start til slutt. 

Riviera kan også tilby et eget chambre for grupper som vil sitte skjermet i mer intime omgivelser. 

Les mer om lokalene. 

Kapasitet

Restauranten: 240.
Selskapslokale: 198.
Uteserveringen: 150.
Baren: 90.

Uteservering

Hvis været er bra, kan du nyte både mat og drikke på Rivieras fantastiske uteservering. De har også en stor, dekkende markise og varmelamper som kan brukes på dager det regner. Her kan du ta en pause fra shopping eller sightseeing i byen, samtidig som du betrakter det pulserende livet i Oslo.

Beliggenhet

Sentralt i Grensen 10, med inngang Øvre Slottsgate, kun 2 minutters gange fra Stortinget t-bane stasjon. 

Les mer om Riviera. 

Send melding til Riviera Restaurant og Bar

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.