Søk i Aktiv i Oslo

Opland Burger & Steak

Opland Burger & Steak er en gave til alle streetfood, biff- og burgerelskere i Oslo. Nydelig mat og drikke, sentralt i hjertet av Oslo og perfekt for arrangementer.

Hva er mer tilfredsstillende enn følelsen av å ta en saftig jospergrillet burger med begge hendene og dykke inn for en første bit mens sausen drypper ned på tallerkenen? Eller å kjenne kniven skli igjennom biffen før kjøttstykket på gaffelen (tilberedt akkurat slik du ønsker det) avslører det alle smaksløker lengter etter? Opland Burger & Steak sine retter er langt mer enn et appetittvekkende syn, det er en nydelig matopplevelse – en du kommer til å ville gjenta – mange ganger.

En mer sentral plassering skal du lete lenge etter. Med beliggenhet og inngang mellom Østbanehallen og Oslo S, finner du denne perlen et kort steinkast fra den berømte Tigeren. 

Selskap midt i sentrum

Med restaurantens sentrale beliggenhet, kan et selskap opp til 150 personer nyte utsikten over Østbanehallen, omfavnet av naturlig lys fra buet glasstak over hele bygget. Opp en hyggelig egen trapp kommer du til en restaurant med likevekt mellom velgjorte lyse og mørke detaljer, hvor svært serviceinnstilte og usedvanlig hyggelige ansatte ønsker dere velkommen.

Møterom på Opland Burger & Steak

Ettersom alle veier og togskinner fører til Østbanehallen, er det lettvint å invitere til et møte på Opland Burger & Steak. Her kan de tilby et flott og sentralt møterom med plass til 16 personer. Møterommet kan leies av både bedrifter og privatpersoner, både til frokost-, lunsj- og middagsmøter. Ved forhåndsbestilling tilpasser restauranten meny-pakker etter eget ønske.

Chambre Sépareé

“Et rom i rommet” på norsk. Med andre ord: Helt avskjermet fra resten av restauranten. Har dere lyst til å sitte helt for dere selv, inntil 16 personer, tilpasser Opland Burger & Steak enhver anledning og meny-pakke.

Mat og drikke fra Opland Burger & Steak

Burgeren og biffen er nevnt, men fortjener uten minste tvil å bli nevnt atter en gang. 

I en verden hvor det meste er strømlinjeformet og serieprodusert, er Opland Burger & Steak opptatt av at råvarene som serveres kommer fra nøye vurderte og håndplukkede produsenter.

For å yte slike kvalitetsrike råvarer rettferdighet, griller de kjøttet på Jospergrill, grillverdens Rolls Royce av kullgriller. Det fremhever fantastiske smaker, saftighet og aromaer. Maten er ujålete og real streetfood, men tilberedt med respekt og sjel – og det smakes gjennom hver eneste tilfredsstillende bit. 

Østbanehagen – fantastisk uteservering i Oslo sentrum

Østbanehagen er bakgården til Opland Burger & Steak. Som en bakgårds-oase midt i Oslos kompakte bykjerne, fylt med farger, lyslenker og romslig plass, er bakgården like hot og fresh som den er koselig.

Her kan du lene deg tilbake, senke skuldrene og ta en pause fra hverdagsrushet og nyte god mat og drikke.

Østbanehagen har plass til 200 personer, og hele eller deler av uteserveringen, alt etter behov, kan bookes for arrangementer. 

Les mer om Østbanehagen her.

Opland Bar

I 1.etg ligger Opland Bar. Både her og i Østbanehagen får du selvsagt servert den samme saftige retten som inne på restauranten.

Opland Bar er et populært sted å invitere til lukkede arrangementer, egnet til både selskap, firmafest, teambuilding, møter, produktlanseringer og kick-off, med plass til 60 personer.

Les mer om Opland Bar her. 

Bonus: maten kommer like raskt som den er rykende fersk. Terningkast 6!

Send melding til Opland Burger & Steak

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.