Opland Burger & Steak

Med sin unike og sentrale beliggenhet på Østbanehallen er Opland Burger & Steak klare for å ta imot alt fra større selskaper, til bedrifter og privatpersoner som er ute etter moderne møterom med plass til 16 stk. De kan også tilby en egen bar med øl- og vinrom.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

Selskap midt i sentrum

Med sin kule beliggenhet er alt rigget og klart for selskap midt i sentrum av Oslo! Opland Burger og Steak kan ta opp til 70 personer som kan nyte utsikten utover Østbanehallen!

Møterom – like ved kollektiv trafikk

Alle veier og togskinner fører til Østbanehallen, så det er lettvint å invitere til møte på Opland Burger & Steak. Her kan de tilby et flotte og sentrale møterom med plass til 16 personer.  Møterommet kan leies av både bedrifter og privatpersoner.

Her kan du booke frokost-, lunsj- og middagsmøter med dine forretningsforbindelser og kunder.

Chambre separeè – avskjermet fra restauranten

Det er mulighet for å være helt skjermet i eget rom i 2 etasje på Østbanehallen. Her er det plass til 16 stk.

Mat og drikke

I en verden hvor det meste strømlinjeformet og serieprodusert er Opland Burger opptatt av at ting skal komme fra et sted. Råvarene som serveres kommer fra nøye, utvalgte produsenter.

For å yte slike flotte råvarer rettferdighet griller de kjøttet på en Josper-kullgrill, og grillverdenens Rolls Royce lokker fram fantastiske smaker og aromaer. Maten er ujålete og real, men tilberedt med respekt og sjel.

Bar

I 1. etasje finner du Opland Bar er også blitt et populært sted å invitere til lukkede arrangement, både privat og firmafest. Her er det også en egen skjerm til presentasjoner med plass til 60 gjester.

Det er også mulighet å avgrense området bakers i baren – der er det plass til 40 sittende gjester og 60 personer til mingling.

Stedet brukes til møter, kick-off, teambuilding, produktlanseringer, ulike selskaper, bursdagsfester og så videre.

Les mer om Opland Bar her >>