Søk i Aktiv i Oslo

Stock Oslo

I hjertet av Barcode i Bjørvika med utsikt mot Munch-museet! Fantastiske Stock Oslo disker opp med delikatesser og tar imot både små og store selskap til ulike anledninger.

Se menyen her.

På Stock serveres det real kvalitetsmat, i omgivelser det er godt å være i. Navnet spiller på kraft, siden en skikkelig kraft er utgangspunktet for ekte mat laget fra grunnen av. Stock er også innholdet på fatene som er lagret i deres eget brenneri.

På Stock er det høyt under taket, om det er uformell lunsj, alene eller i lag, kjapp middag i mylderet, eller en gruppe som vil ha fem retter med adekvat drikke bak lukket dør.

Med utsikt mot det nye Munch-Museet merker du godt at du sitter i den flotte, nye bydelen.

Julebord

Stock Oslo byr på tre etasjer med god stemning, god mat og drikke og inviterer til julefeiring! Her kan du leie deres Chambre Separee, eller Mezzanin i tredje etasje med plass til opp til 70 personer.

Mezzanin

I tredje etasje kan du ha et privat selskap i mezzaninen som tar grupper fra opp til 70 personer. Her kan dere sitte avskjermet. Perfekt til alle typer fester.

Chambre séparée

Her kan du invitere til et hyggelig møte med bespisning.

Stock kan tilby eget Chambre séparée. Her kan de ta i mot møter fra 8 til 40 personer. Stock skreddersyr ditt arrangement, om det er møte eller et selskap. Rommet er utstyrt med alle audiovisuelle hjelpemidler, og har eget uteområde. Få en ekstra fin opplevelse på Stock.

Les mer om Stock.

Send gjerne en forespørsel – og du vil få et raskt svar direkte fra Stock.

Send melding til Stock Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.