Søk i Aktiv i Oslo

Sumo Karl Johans Gate

Midt i hjertet av hovedstaden finner du Sumo Karl Johans Gate! En virkelig spesiell restaurant, vi vil gå så langt som å kalle den majestetisk! Atmosfæren og det spektakulære interiøret er noe du virkelig ikke vil finne noen andre steder.

Her finner du alt fra store kunststykker hengende fra veggen, vanndammer med flytende blomster, en blomsterallé og egen Tik Tok avdeling. Må oppleves!  

Selskap & Events

Restauranten har 270 seter som strekker seg over to etasjer. Her finner du bord som passer til enhver anledning. Enten du skal samle venner, familie, kollegaer eller skal på en første date, er Sumo Karl Johans Gate perfekt.

Sumo Speakeasy – tilgang på eget chambre 

Speakeasy rommet har en unik og godt skjult plassering i restauranten, og inneholder alt du trenger for å gjøre kvelden din minneverdig. Det håndlagde spisebordet har plass til opptil fjorten gjester og leveres med en eksklusiv meny, en dedikert servitør og tilgang til en sjelden Champagnemeny som kun kan kjøpes fra dette rommet.

Rommet har egen garderobe, privat toalett importert fra Japan og cocktailsofaer hvor dere kan slappe av. Hvert element av interiøret, inkludert stoler, tapet, tepper og belysning, er spesialdesignet kun for dette rommet.

Perfekt for bursdager, møter og alt imellom! 

Les mer om mulighetene. 

Maten

Sumo er for dere som elsker varm asian fusion mat og dere som elsker sushi. Hos Sumo trenger du ikke å velge! Deres doble kjøkken muliggjør at man kan finne noe til enhver smak og sette sammen akkurat de kombinasjonene man ønsker.

På menyen finner du klassiske asiatiske varmretter som Pad Thai og Bao Buns, i tillegg til spennende retter som deres populære San Lay Special (en unik rett med en oppskrift som kommer fra en av kokkene på Sumo sin mor fra Thailand).

Sushi menyen har retter du ikke finner noen andre steder. Dirty Maki er også et must try! Dessertene deres er utsøkte og unike, og har du smakt deres sukkerspinn kirsebærtre dessert? 

Klikk her for å se A La Carte Menyen 

Catering fra Sumo

Skal du arrangere selskap eller event og ønsker å servere noe nytt og spennende til dine gjester? Da kan Sumo levere både sushi og asiatisk tapas i mange ulike varianter. Maten er alltid lekkert dandert, og de tilpasser gjerne til dine ønsker og behov.

Sumo har lang erfaring med catering til juleselskap, bursdager, babyshower, produktlanseringer, konferanser, firmafester, møtemat og ikke minst bryllup.

Klikk her for å se Catering menyen

Send melding til Sumo Karl Johans Gate

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.