Søk i Aktiv i Oslo

Oche Oslo

Ta med deg vennegjengen eller kollegaene dine for å oppleve Oslos nyeste og mest innovative konsept: Moderne dart i hjertet av Torggata.

Oche Oslo – et friskt pust i Oslos uteliv

Det er få ting som er bedre enn å utfordre konkurranseinstinktet sammen med gode venner eller kollegaer, og for første gang i Norden har det blitt skapt en sosial arena der tradisjonell dart kombineres med nyskapende- og avansert teknologi.

Les mer her

Utleie av Oche

Sentralt i Torggata finner du Oche som i nyåpnede lokaler i Oslo sentrum kan arrangere det aller meste! De har en kapasitet på inntil 788 personer, og det er mulig å leie lokalet for lukkede arrangementer! Oche kan også tilby flere avdelinger alt ettersom hvor stort ditt selskap er.

Her kan dere spille dart, enten som lagspill eller som singelspiller. De tilbyr full selskapsmeny, eller burger/pizza dersom dere ønsker dette.

Innenfor Oches vegger er det en varm og god atmosfære, stilrent interiør, god mat og drikke, og alle de beste låtene fra 50-70 tallet. Oches bar har et rikt utvalg av drikkevarer, og restaurantens kokker serverer delikate- og spennende retter som enkelt kan deles.

Aldersgrense: 20 år.

Teambuilding

Oche er det perfekte stedet for årets teambuilding eller firmafest! Ta med kollegaene, bli bedre kjent over sosiale spill. Her går det også an å kombinere en omgang dart med møter  og konferanser på dagtid.

I andre etasje finner du spill, hele 13 oches. Opp til 192 personer kan spille samtidig ved lag.

Sommer DJ på Oche

Hver fredag i juni feires sommeren på Oche med  Summer DJ`s. Dette blir kvelder med god stemning, god drikke og herlig dans.

Les mer her

 

Kontakt Oche Oslo

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.