Søk i Aktiv i Oslo

Oche Oslo

Ta med deg vennegjengen eller kollegaene dine for å oppleve Oslos nyeste og mest innovative konsept: Moderne dart i hjertet av Torggata.

Oche Oslo – et friskt pust i Oslos uteliv

Det er få ting som er bedre enn å utfordre konkurranseinstinktet sammen med gode venner eller kollegaer, og for første gang i Norden har det blitt skapt en sosial arena der tradisjonell dart kombineres med nyskapende- og avansert teknologi.

Les mer om spillene deres.

Utleie av Oche

Sentralt i Torggata finner du Oche som i nyåpnede lokaler i Oslo sentrum kan arrangere det aller meste! De har en kapasitet på inntil 788 personer, og det er mulig å leie lokalet for lukkede arrangementer! De kan også tilby flere avdelinger alt ettersom hvor stort ditt selskap er.

Her kan dere spille dart, enten som lagspill eller som singelspiller. De tilbyr full selskapsmeny, eller burger/pizza dersom dere ønsker dette.

Innenfor Oches vegger er det en varm og god atmosfære, stilrent interiør, god mat og drikke, og alle de beste låtene fra 50-70 tallet. Baren har har et rikt utvalg av drikkevarer, og restaurantens kokker serverer delikate- og spennende retter som enkelt kan deles.

Les mer om mulighetene.

Teambuilding

Oche er det perfekte stedet for årets teambuilding eller firmafest! Ta med kollegaene, bli bedre kjent over sosiale spill. Her er det også mulig å kombinere en omgang dart med møter  og konferanser på dagtid.

I andre etasje finner du spill, hele 13 oches. Opp til 192 personer kan spille samtidig ved lag.

Les mer.

Gratis turneringer

Oche arrangerer jevnlig gratis turneringer. I 2023 kan du delta i en turneringsserie, hvor du blant annet kan vinne en tur til London med fly, hotell og en helaften på Oche London!

Følg @ocheoslo på Instagram eller besøk nettsiden for mer informasjon.

Send melding til Oche Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.