Søk i Aktiv i Oslo

Sumo Storo

Sumo Storo har noe for enhver smak og tilbyr Asian fusion på sitt beste. På menyen finner du alt fra sushi, bao buns, burger og nudler til deres populære Dirty Maki! Restauranten har også en stor utendørs terrasse, og er et populært valg for ulike selskaper og andre sammenkomster.

Sumo Storo ligger i den spennende «Storobuen», nær Oslos største kjøpesenter, Storo Storsenter. Restauranten er dekorert med blomstertre, farger og klassisk Sumo-interiør og har en rekke store sosiale bord.

Med en stor utendørs terrasse som kan nytes om sommeren, gode transportmuligheter og spennende atmosfære, er Sumo Storo blitt en favoritt for mange.

Se mer.

Selskap & eventer

Restauranten har en rekke store sosiale bord, og i kjent Sumo-stil har Sumo Storo også et japansk tatamirom hvor bordet er nedsunket i gulvet. Her er det plass til 12 personer. Perfekt for bursdagsfeiringer, møter og alt imellom!

Deres konferanselokale har plass til opptil 60 personer. Et populært valg for bursdager, konferanser, konfirmasjoner og alt imellom, med skreddersydde buffetmenyer til enhver anledning.

Se mulighetene.

Menyen

Sumo er for dere som elsker varm Asian fusion mat og dere som elsker sushi. Hos Sumo trenger du ikke å velge! Deres doble kjøkken gjør at man kan finne noe for enhver smak og sette sammen akkurat de kombinasjonene man ønsker.

På menyen finner du klassiske asiatiske varmretter som Pad Thai og Bao Buns, i tillegg til spennende retter som deres svært populære San Lay Special (en unik rett fra en thailandsk oppskrift som kommer fra moren til en av kokkene på Sumo).

Sushimenyen har retter du ikke finner noen andre steder, og deres Dirty Maki er et must try! Dessertene er også utsøkte og unike – hva med å prøve sukkerspinn kirsebærtre-dessert?

Klikk her for å se A La Carte menyen

Catering fra Sumo

Skal du arrangere selskap eller event og ønsker å servere noe nytt og spennende til dine gjester? Da kan Sumo levere både sushi og asiatisk tapas i mange ulike varianter. Maten er alltid lekkert dandert, og de tilpasser gjerne til dine ønsker og behov.

Sumo har lang erfaring med catering til juleselskap, bursdager, babyshower, produktlanseringer, konferanser, firmafester, møtemat og ikke minst bryllup.

Klikk her for å se Catering menyen

Restauranten drives av Nikola og hennes fantastiske team som gleder seg til besøk av deg!

Send melding til Sumo Storo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.