Søk i Aktiv i Oslo

Avalon

  • Munkedamsveien 31 Vis kart

Avalon er et moderne europeisk spisested i Oslo; et utmerket førstevalg når du vil samle folk du er glad i – uansett anledning. Avalon er fordelt over to etasjer, med eget chambre sépareé og totalkapasitet på 85 personer.

Avalon – en livlig møteplass

Avalon er en livlig og pulserende møteplass. Det er ingen spiseplikt, her kan du svinge innom noen friske drinks i baren eller loungen. Avalon er et sted for alle anledninger – enten det er afterwork med kolleger, en cocktail med en flørt i baren, middag med gode venner eller en helaften med familien. Kom for en drink, bli for en middag!

Avalon er et moderne europeisk spisested i Oslo. Vi vil være førstevalget når du vil samle folk du er glad i – uansett anledning.

Selskap på Avalon

Avalon er fordelt over to etasjer. I 2. etg finner du et Chambre Sépareé med kapasitet opptil 18 personer. Resten av 2. etg har kapasitet på 25 personer til langbord, eller 30 personer på 5 stk 6-mannsbord. Hele 2. etg kan bookes inkl. Chambre Sépareé.

Ved leie av hele restauranten kan Avalon dekke opp til 75-80 personer.

Kjøkkensjefen setter sammen en sharing meny, 3 eller 4 retter.
Under 10 personer kan selskapet bestille a la carte.

Mat og drikke – moderne europeisk meny

Gleden av å spise ute handler aller mest om fellesskap – å dele smaksopplevelser med gode venner, familiemedlemmer eller kolleger. På Avalon serveres det digge og ukompliserte matretter som er perfekte for deling. Menyen er inspirert av måten mat serveres på i landene rundt Middelhavet, uten å være låst til et spesifikt kjøkken.

Send melding til Avalon

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.