Søk i Aktiv i Oslo

Mahayana Asian Dining

Restauranten har attraktive fasiliteter og ligger midt i sentrum. I første etasje kan de by på lounge, bar, åpent kjøkken og bord til alt fra to gjester til større selskaper inntil 40 gjester. Tilbyr eget chambre separèe.

På Mahayana Asian Dining finner du det mest spennende innenfor Asian Fusion i hjertet av Oslo – og det til hyggelige priser.

Menyen inneholder  alt fra klassiske Japansk grillretter som er laget av lokale og internationale råvarer samt unike og spennede retter fra det Szechuanske- og Kantonesiske kjøkken.

Selskap & chambre separèe

Restauranten har attraktive fasiliteter og ligger midt i sentrum. I første etasje kan de by på lounge, bar, åpent kjøkken og bord til alt fra to gjester til større selskaper inntil 40 gjester.

Innredningen er sofistikert og inngår i en smakfull harmoni med de ulike gastronomiske inntrykkene fra maten. Fra første etasje har man utsikt mot Stortingsgaten og Tordenskioldsgate. Hovedsalen i restaurant ligger i andre etasje og har panoramautsikt til National Theateret, Spikersuppa og Karl Johan.

De har også et flott chambre separèe som kan ta imot større selskaper på inntil 40 personer.

Send melding til Mahayana Asian Dining

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.