Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bli en mesterkokk med Jonatan! hovedbilde
lørdag 
12:00
Mixto AS

Bli en mesterkokk med Jonatan!

Fra amatør til mesterkokk på en dag!

Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har lang fartstid på kjøkkenet og har blant annet jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. Nå driver han restauranten Ask og Loke i Drammen med fokus på den nordiske kjøkken.

På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.

Han vil benytte Thermomix og Frxsh Mousse Chef for å vise hvordan du enkelt lage det perfekte gourmetmåltidet på fantastisk kort tid!

Dette kurset passer for deg dersom du ønsker:

  • å ta matlagingsferdighetene dine til et helt nytt nivå.
  • å imponere middagsgjestene dine når det er din tur til å invitere.
  • en god innføring i gastronomi og hvordan oppnå perfekte resultater uten ekstra arbeid.
  • en innføring i verdens smarteste kjøkkenmaskin (Thermomix) – og hvordan den sikrer deg perfekte resultater til ditt neste middagsselskap.

Tid / sted:

  • Drammensveien 127, Oslo
  • Lørdag 27. april, kl. 12:00 – 15:00

MERK: Kun 15 tilgjengelige plasser! Meld deg på før torsdag 25. april for å sikre deg plass.

Se mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Latin Night: Salsa
mandag
20:30

Latin Night: Salsa

Velkommen til en eksotisk kveld på Oslo Street Food med Norges største salsa & latin danseorganisasjon; Salsakompaniet!

Eventbilde: Kveldsåpent Nobels Fredssenter
onsdag
17:00

Kveldsåpent Nobels Fredssenter

Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!

Eventbilde: Den andre kvissen på Brød & Sirkus!
onsdag
19:00

Den andre kvissen på Brød & Sirkus!

Hver onsdag, bedre kjent som lillelørdag, serverer en av byens mest rutinerte quizmastere et velvalgt utvalg spørsmål av allmenn karakter.