Arrangementet er fullført.
Fra amatør til mesterkokk på en dag!
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har lang fartstid på kjøkkenet og har blant annet jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. Nå driver han restauranten Ask og Loke i Drammen med fokus på den nordiske kjøkken.
På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Han vil benytte Thermomix og Frxsh Mousse Chef for å vise hvordan du enkelt lage det perfekte gourmetmåltidet på fantastisk kort tid!
Dette kurset passer for deg dersom du ønsker:
Tid / sted:
MERK: Kun 15 tilgjengelige plasser! Meld deg på før torsdag 25. april for å sikre deg plass.
Velkommen til en eksotisk kveld på Oslo Street Food med Norges største salsa & latin danseorganisasjon; Salsakompaniet!
Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!
Hver onsdag, bedre kjent som lillelørdag, serverer en av byens mest rutinerte quizmastere et velvalgt utvalg spørsmål av allmenn karakter.