Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.
Kursdeltakerne deles i par og får smake på rettene som blir laget underveis. Alle spiser det de selv har laget.
Oppstart kl 17:00
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1.500,-per person
På dette kurset har vi ikke mulighet til å tilpasse til glutenallergi
Slåttemarkene er en av våre mest artsrike naturtyper. Se hvilke blomster som vokser på vår slåttemark og insektene som lever der, og bli med og slå enga.
Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.
I samarbeid med Norsk Botanisk Forening arrangerer Naturhistorisk museum slåttedugnad på Ola Narr, nærmeste naturområde til Botanisk hage.