Arrangementet er fullført.
Hvert år rammes cirka 300 mennesker av spiserørkreft. Mange spiserørskreftpasienter får store plager i etterkant av behandlingen, og for mange har sykdommen kommet så langt at en operasjon ikke kan gjøre dem kreftfri.
Samtidig har nye behandlingsformer gjort at flere pasienter overlever spiserørskreft enn tidligere.
I temamøtet ønsker Kreftforeningen å fremme åpenhet om sykdommen, informere om behandlingsmuligheter og belyse hvordan det kan oppleves å leve med spiserørskreft etter kurativ behandling.
Arrangementet er gratis, men krever påmelding: påmelding her.
Sosialt, uhøytidelig, morsomt og passer for alle som elsker øl – og alle som tror de ikke liker det.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.