Søk i Aktiv i Oslo

TangoTango

Uansett hvilken kroppstype, sinnsstemning, legning, aldre, yrke og øyenfarge du har er du velkommen til TangoTango. Oppdag deg selv og andre på måter du ikke trodde var mulig.

Tangokurs i Oslo

Nybegynnerkurs

Uansett hvilken kroppstype, sinnsstemning, legning, aldre, yrke og øyenfarge du har er du velkommen til TangoTango. Oppdag deg selv og andre på måter du ikke trodde var mulig.

Se mer informasjon om nybegynnerkursene her.

Helgeseminar

For viderekomne, erfarne og avanserte dansere.
“Jeg ville bare si at det dere gjør i undervisningen og demonstrasjonen er i verdensklasse. Jeg vet ikke mye om tango, men jeg har danset aktivt og tatt mange kurs hos noen av verdens beste instruktører og dansere i andre danser. Så jeg vet hva jeg snakker om. Det dere gjør pedagogisk er enestående. Dere burde være verdenskjent.”

Memduh, norgesmester i swing og Boogie Woogie ti år på rad, annenplass i VM i Jitterbug, femteplass i Boogie Woogie, sjetteplass i swing, og nysgjerrig til tusen på tango

Se mer informasjon om helgeseminarene.

Undervisningsfilosofi

Deres største styrke – ved siden av å være habile dansere – er deres fasinasjon og kjærlighet til å møte mennesker gjennom dansen. Hos TangoTango er det aldri to kurs som er like, fordi de stadig snur ting på hodet.

Les mer om undervisningsfilosofien.

Brudetango

Stadig flere brudepar ønsker å danse tango istedenfor vals som brudedans. Hos TangoTango lærer dere og kommunisere og improvisere fra første stund i undervisningen, og får påfyll som gjør at brudedansen kan bli en herlig lek.

Les mer om brudetango.

Teambuilding

Teambuilding for organisasjoner og næringsliv. TangoTango tar dere med på et opplegg som faller i smak og utfordrer dere til å gjøre noe helt nytt!

Kommunikasjon, oppvisninger, holdninger, kroppsspråk, følelser, teambuilding, latter, rollespill

De lager et skreddersydd program som passer deres bedrift og organisasjon.

Her er noe av det de har gjort tidligere:

  • De har fått en gjeng internasjonale forskere innen musikk til å føle de musikalske prinsippene de ellers kun møter som tekst i sine artikler.
  • ”Jeg føler hunden min bedre!” sa en av deres deltagere etter at de hadde undervist tango for blinde. Tango handler sannelig om langt mer enn en dans.
  • De har ”underholdt” studenter i Oslo imens de inntar fredagspilsen gjennom å snakke om hvordan tangoen ikke bare belyser vårt verbale språks grenser, men hvordan vår oppfattelse om hva språk overhodet er blir utfordret og utvidet gjennom å forundres over hvordan tangoen fungerer.
  • De har forsket om tango, kreativitet og språk og publisert sitt arbeid på internasjonale konferanser.
  • De har jobbet med roller og identitet i utallige situasjoner, og kanskje aller mest tydelig er det når de har jobbet med Queer tango.
  • De har holdt tale til en danser de ikke kjente kun på bakgrunn av hvordan hun som danser hadde beveget dem.
  • De har undervist fysioterapeuter i grunnleggende kroppskunnskap, de har snakket om relasjoner for samlivseksperter og de har snakket med leger om vekten av at helhetlig menneskesyn. I tangoens verden blir rollene lett omvendte.

Se mer om hva de kan tilby under teambuilding.

 

Send melding til TangoTango

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.