Søk i Aktiv i Oslo

Danseløvene – din danseskole i Oslo

Dansekurs for barn, ungdom og voksne - undervisning i de fleste dansestiler. Privattimer, utdrikningslag, bursdag og events.

Velkommen til Danseløvene – din danseskole i Oslo

Hos Danseløvene er du i trygge hender enten du aldri har tatt ett trinn før eller er dreven i gamet. Danseløvenes instruktører er noen av de dyktigste i bransjen.

Danseløvene tilbyr Oslos mest varierte kursplan, privattimer, nye og spennende opplegg for utdrikningslag, bursdager mm, og har også lang erfaring med eventer for bedrifter. Danseløvenes koselige studio ligger i rett ovenfor Carl Bernes plass.

Les mer om Danseløvene >>

Dansekurs i Oslo

Lær og danse hos Danseløvene danseskole. Danseskolen har et stort utvalg av dansekurs for barn, ungdom og voksne. Med Oslos mest varierte kursplan har vi noe for enhver smak.

Miniklubben, barneballett, Cool kids, hip hop, funky adults, afromoves, ragga, brazilian fever, salsa, selskapsdans, swing er bare noen av dansekursene du kan velge mellom.

Se oversikt over dansekurs.

Privattimer
Privatundervisning er den mest effektive måten å lære å danse på. Her blir oppfølgingen tettere enn på et vanlig kurs fordi man har lærerens oppmerksomhet hele tiden.
Les mer om privattimer >>

Brudevals
Hos Danseløvene kan du lære brudevals på en enkel og grei måte. Danseløvene har lang erfaring med å hjelpe brudepar med å mestre stegene til den store dagen.
Les mer om brudevals >>

Utdrikningslag
Danseløvene er et av de største dansestudioene på utdrikningslag i Oslo med et variert og populært tilbud! Hva med sensuell burlesque, hot salsa, innspilling av musikkvideo, discofever, oldschool hip hop med mer – vi har utdrikningslaget som passer dere. De sørger for at timen blir en morsom og minnerik opplevelse.
Les mer om utdrikningslag >>

Gavekort
Gi bort en morsom og litt annerledes gave! Danseundervisning er en perfekt gave til den som har alt fra før og det er både nyttig og morsomt.
Les om gavekort >>

Event og bedrift

La Danseløvene «sparke» i gang festen med heftig streetdance/hip-hop show, brasiliansk samba med ekte karnevalstemning, indisk bollywood med orientalsk stemning, afrikansk danseshow, 20-talls charleston som i «The Great Gatsby» eller 70 talls disco som i «Saturday Night Fever».

De har dansere innen så og si alle dansestiler, så mulighetene er mange. Danseløvene har i 10 år underholdt bedrifter med skreddersydde dansekurs, spektakulære danseshow og events for næringslivet.

Overrask dine ansatte med et morsomt danseopplegg på firmafesten, julebordet eller eventen!

Bursdag og fest
Danseløvene har lang erfaring med morsomme opplegg for barnebursdag, voksenbursdag, fester ol. Snakk med Danseløvene om hva dere ønsker og det kan skreddersys et opplegg for anledningen.
Les om bursdag og fest >>

Bedriftskurs
Overrask dine ansatte med et morsomt danseopplegg på firmafesten eller i hverdagen! Danseløvene har lang erfaring med skreddersydde dansekurs og show for næringslivet.
Les mer om dansekurs for bedrifter >>

Bedriftstrening
Danseløvene har lang erfaring med dans som trening for bedrifter og utvikler hele tiden nye og spennende treningsopplegg.
Les mer om bedriftstrening >>

Firmafest
Overrask dine ansatte med et morsomt danseopplegg på firmafesten! Dans på firmafest er både sosialt og nyttig og setter de ansatte i feststemning. Danseløvene tilbyr bl.a. temafest, danseshow og “Skal vi danse”-konkurranse.
Les mer om firmafest >>

Teambuilding 

Dans som aktivitet for teambuilding. Dans er en perfekt aktivitet når man skal bli bedre kjent, løse oppgaver sammen og utvikle evnen til å samarbeide samtidig som man gjør noe morsomt. I tillegg til å være utviklende er dans også god trening for kroppen.

Danseløvene har i 10 år jobbet med teambuilding  og andre spennende og populære danse aktiviteter for bedrifter

Her finner du mer informasjon om aktivitetene Danseløvene tilbyr for teambuilding. 

Undervisningslokale

Danseløvenes lokale ligger i Hasleveien 28, Inngang 4 i 5. etg. ovenfor Carl Berners Plass.

For mer informasjon, besøk
www.danselovene.no

Send melding til Danseløvene – din danseskole i Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.