Søk i Aktiv i Oslo

Centro de Flamenco

Centro de Flamenco har underholdt, tilbudt kurs og presentert forestillinger i over 20 år. Her finner du flamencokurs på alle nivå. De har også semesterkurs, workshops og artister til booking av alle typer events.

Centro de Flamenco drives av flamencodanser og pedagog Kari Helene Østby, kjent under artistnavnet «Elena». Hun er utdannet ved Statens Balletthøgskole (KHIO) og ble introdusert for flamenco der. Etter høyskolen ble det 1 ½ års videreutdannelse i New York, med hovedvekt på flamencodans. Siden da har hun studert med kjente flamencopedagoger i over 20 år i Spania.

Booking av show og forestillinger

Hva med å arrangere en fest/temafest eller et arrangement med en eksotisk touch og la dansere sette i gang festen og stemningen?

Med flamencoartister fra Spania og Norge tilbyr Centro de Flamenco forskjellige forestillinger. Det kan være for private fester og mindre events til større festivaler hvor kjente, spanske gjesteartister blir invitert til samarbeid. Antall artister og varighet kan variere og tilpasses enhver anledning!

Flamencodans er en underholdene dans som setter alle i godt humør. Centro de Flamenco er opptatt av å skape god stemning, godt humør og imponerer med sin ekspertise innenfor Flamencodans. I over 20 år har de lært bort dansen og underholt på ulike typer arrangement, små og store privatfester, firmafester, konferanser, festivaler, sommerfester, julebord, bryllup og mye annet!

Utdrikningslag

Ta med deg hele utdrikningslaget og dans FLAMENCO! Alle får låne flamencoskjørt, sko, og bruden pyntes til en ordentlig señorita med ekte flamencokjole, sjal, blomst i håret, rød leppestift og det som følger med!
Dette er gøy og skaper felles energi, siden alle i laget får være med og delta! Vifter og kastanjetter hører selvfølgelig med, og etter en times dansing er det fritt frem for en spansk drink om dere vil ta med vin/champagne/sangria!

Teambuilding og Kick – off

Å ta et kurs her er også den perfekte aktiviteten i en teambuilding eller kick-off. Ved å ta et kurs skaper man en felles, morsom opplevelse og blir kjent og utfordret i en helt ny situasjon! Det skaper en følelse av samhold og samarbeid.

Kurs, workshops og sommerkurs

Det blir arrangert kurs og workshops hvert semester – vår og høst.

Her får Centro de Flamenco jevnlig besøk av gjestepedagoger fra Spania.

Utleie treningslokale

Centro de Flamenco har sentrale treningslokaler som kan leies. Ta kontakt for mer info!

Send melding til Centro de Flamenco

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.