Søk i Aktiv i Oslo

Rom for Dans UNG

Kursene ved Rom for Dans UNG passer perfekt for barn og unge som er interessert i å jobbe kreativt med dans og bevegelse, og som ønsker å være med på å lage forestillinger!

Ny og unik danseskole

I over 15 år har Rom for Dans produsert nyskapende dansekunst av høy kvalitet for og med barn, ungdom og voksne. Oppstart for vårsemesteret 2021 er 25. januar. Kursene krever påmelding, og har begrenset antall plasser. Ta gjerne kontakt med skolen dersom du er usikker på valg av kurs eller trenger hjelp med påmeldingen!

Her kan du melde deg på. 

Elevene får skape egen dans

Ved Rom for Dans UNG får barn og unge jobbe med å utvikle egne bevegelser, egen dans og forstå sitt eget kroppslige uttrykk. De blir presentert for ulike koreografiske verktøy og får øvelse i å ta egne valg med kroppen og i rommet. De unge får delta i å utvikle forestillinger der de selv er utøvere og gjennom det erfaring med å stå på scenen.

Hold deg oppdatert på hva som skjer ved Rom for Dans UNG her

Erfarne pedagoger

Ida Frømyr Borgen og Ingeborg Bjerke Styve er ansvarlige for undervisningen og forestillingene ved Rom for Dans UNG. Begge har en kunstpedagogisk høyskoleutdannelse, og bred erfaring med undervisning og kreativt arbeid med barn og unge. De er også selv aktive som dansere og koreografer.

Les mer om pedagogene her

Kursene er delt inn etter alder

Under hvert kurs finner du tidspunkt, pris, kursbeskrivelse og annen praktisk informasjon.

Her finner du en oversikt over alle kursene

Undervisningslokale

Rom for Dans holder til i store, lyse lokaler i Marstrandsgata 8 på Rodeløkka i Oslo. Faste kurs vil foregå i store studio. Vi har også et svart og et hvitt produksjonsrom til å lage og vise forestillinger i. For de som venter, kan vi tilby et trivelig oppholdsrom. Det er god ankomst med kollektivtransport, samt muligheter for gateparkering i området.

Se bilder av kurslokalet her

Påmelding

Oppstart for høstsemesteret 2020 er 24. august. Kursene krever påmelding, og har begrenset antall plasser. Ta gjerne kontakt med skolen dersom du er usikker på valg av kurs eller trenger hjelp med påmeldingen!

Meld deg på her

Samarbeidspartnere

Rom for Dans mottar støtte fra Sparebankstiftelsen DNB og driftstøtte fra Oslo kommune og Norsk kulturråd.

 

Rom for Dans Ung trailer from Rom for Dans UNG on Vimeo.

Send melding til Rom for Dans UNG

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.