Søk i Aktiv i Oslo

Bajazz Ballettstudio

Bajazz Balettakademi har undervisning i flere forskjellige dansestiler og partier for barn og unge i alle aldre. Besøk Bajazz sitt studio på Bekkestua.

VELKOMMEN TIL BAJAZZ!

Bajazz startet 1995 og har siden det lært mange 1000 barn og ungdom, gutter og jenter og danse. Vi har forestillinger i Bærum kulturhus og en julevisning hvert år. Vi starter et semester i januar og et i august og følger skolens fridager. Vi har påmelding hvert semester i mai for høst og november for vår. På Bajazz kan du danse 1 gang pr uke eller bli med i et av kompaniene og danse hver dag. Vi har alle stiler innen hiphop, jazz og break og i tillegg moderne og klassisk. På Bajazz har vi inspirerende pedagoger som elsker å danse.

Jeg heter Vibeke Vigeland og har startet Bajazz. Jeg håper du får det like gøy med dansen som meg. At du trives og får mange nye dansevenner.

Se hele vår omfattende timeplan | Mer informasjon om våre kurs | Våre pedagoger

Påmelding

For påmelding, gå til bestill kurs/timeplan, velg kurs, klikk på kurset og følg instruksjoner. Du kan velge flere kurs på samme elevnavn og rabatten blir automatisk trukket fra. Du kan ikke melde på flere elever på samme ordre.

Fullfør ordren for en elev og start på nytt for neste elev. Det gjelder også søsken. Vi har ikke søsken rabatt.

Skal du bytte kurs ellerhar du noen spørsmål send en e-post med ordrenr. til vibeke@bajazz.no

Priser:

1.kurs 1900,-
2.kurs 3500,-
3.kurs 5100,-
4.kurs osv 5100,- = dans så mye du vil

 

Studio på Bekkestua : Gamle Ringeriksvei 37.

Hvordan du bestiller: Gå inn på timeplanen, velg deg et kurs og klikk på det kurset du ønsker. Da vil du komme inn i et betalingsystem hvor du kan betale med en gang eller velge å få tilsendt giro.Det er dette semesteret lagt opp til nett butikk slik at du kan kjøpe kurs .Det betyr at PayEx tar seg av innbetalinger og at jeg og resten av gjengen på Bajazz kan bruke tiden til å lage gøyale kurs og forestillinger.

Besøk Bajazz sine nettsider >>

Send melding til Bajazz Ballettstudio

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.