Søk i Aktiv i Oslo

MAYA Musikk & Kulturskole

Velkommen til Norges største private musikk & kulturskole! MAYA Musikk & Kulturskole har siden 1981 hjulpet tusenvis av elever til å oppdage sin lidenskap til musikk, dans, teater og visuell kunst ved å matche dem med de beste lærerne på 16 lokaler over hele Oslo og i Bærum.

Sjekk alle undervisningsstedene her

De holder kurs i MUSIKK, DANS, TEATER, TEGNING, MALING OG KERAMIKK.

Mange tilbud og god oppfølging

MAYA Musikk & Kulturskole har som mål at elevene skal få de beste muligheter til å utvikle sitt fulle potensiale og realisere sine drømmer og talenter. Her får alle kvalitetsundervisning, god oppfølging og, ikke minst, det er mye spennende å velge mellom. De tilbyr blant annet 3 uforpliktende prøvetimer i sang og instrumenter. Det gir nye elever anledning til å bli kjent med instrumentet, med læreren og med undervisningsopplegget.

Se oversikt over alle spennende tilbud på nettsiden

Sang og instrumenter

Kulturskolen tilbyr undervisning på 16 ulike instrumenter i 16 sentrale lokaler i Oslo! De tilbyr også hjemmeundervisning og onlineundervisning i sang og instrumenter. Dersom du ønsker å ta timer for moro skyld, eller har ambisjoner om å bygge en karriere innen musikk, står de høyt utdannede og engasjerte sang- og musikklærere klare til å hjelpe nybegynnere, middels og avanserte elever, i alle aldre, til å nå sine mål.

Her kan du lese mer om alle kursene skolen tilbyr.

Lørdagsskole

Lørdagsskolen er et gratis tilbud til våre mest talentfulle elever som får tilbud om å spille i kammergrupper eller band, ledet av egne interne og eksterne lærere.

Elevene får undervisning i akkompagnement, musikkteori, interpretasjon og evt. individuell undervisning m.m. Aktivitetene og kursene kan variere fra semester til semester.

Opptaksprøven består av prøvespill. Elever tas inn på grunnlag av prøvespillet og etter anbefaling av elevens lærer.
Enkeltmusikere, ensemble eller band kan sende søknad.

Dans

maya kulturskole dans

Finn spennende danskurs for både barn, ungdom og voksne.

  • Hip-hop
  • Ballett
  • selskapsdans
  • Barnedans
  • Dansemiks

Les mer om de ulike dansestilene og finn et spennende kurs her.

Teater

maya kulturskole teaterkurs

Her kan de tilby lærerike teaterkurs for unge og voksne. For barna avsluttes hvert semester med en forestilling for foreldre, besteforeldre og venner hvor kursdeltakerne viser frem noe av det de har lært på kurset. De har også veldig dyktige instruktører på kursene for voksne.

Finn et spennende teaterkurs her

Visuell kunst

Skolen tilbyr tegne og malekurs for barn, ungdom, voksne og pensjonister. Her finner du garantert et kurs som er tilpasset dine ønsker. De har også kurs innen keramikk og skulptur.

Finn de ulike kursene her.

Referanser

“Mine to sønner Mathias Alexander og  Martin Edward Krane har hatt piano og sangundervisning i to semestre ved MAYA Musikk & Kulturskole. Begge guttene er nå tatt opp i Oslo Domkirkes guttekor.  Vi har vært super fornøyd med sangtimene.”
Målfrid Irene Kran

“Vår sønn på 4 år elsker å delta på kurs i barnedans hos MAYA Musikk & Kulturskole. Læreren er en utrolig dyktig og har i tillegg veldig fin kjemi med barna.  Som foreldre  blir jeg varm i hjertet av å se gleden som dette gir min sønn og de andre barna som deltar på kurset.”  
Sara Vikki

‘’Vår datter tar pianoundervisning  ved MAYA Musikk & Kulturskole, avdeling Bogstad skole. Vi er veldig fornøyd med undervisningen.’’
Renate Nesse

“Vår datter lærte så mye på teaterkurs nå i våres. Det var hennes første teaterkurs. Hun var akkurat på audition til « Ulven» på Nationaltheatret og fikk rollen som geit. Det var mye improvisasjon på auditionen, og da fikk hun virkelig bruke det hun hadde lært på kurset.”
Lotte

Send melding til MAYA Musikk & Kulturskole

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.