MAYA Musikk & Kulturskole

Norges største private musikk & kulturskole! De holder kurs i musikk, dans, teater, billedkunst og keramikk. Skolen tilbyr kurs på 16. sentrale lokasjoner i Oslo + Hosle og Eiksmarka senter i Bærum.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

MAYA Musikk & Kulturskole har hjulpet tusenvis av elever til å oppdage sin lidenskap til musikk, dans, teater og visuell kunst ved å matche dem med de beste lærerne på 16 sentrale lokaler over hele Oslo.

Sjekk alle undervisningsstedene her

Mange tilbud og god oppfølging

De har som mål at at deres elever skal få de beste muligheter til å utvikle sitt fulle potensiale og realisere sine drømmer og talenter. Her får alle kvalitetsundervisning, god oppfølge og ikke minst det er mye spennende å velge mellom. De tilbyr blant annet 3 uforpliktende prøvetimer. Det gir nye elever anledning til å bli kjent med instrumentet, med læreren og med undervisningsopplegget.

MAYA Musikk & Kulturskole tilbyr hjemmeundervisning, individuell undervisning og gruppeundervisning.

Se oversikt over alle spennende tilbud på nettsiden

Sang og instrumenter

Kulturskolen tilbyr undervisning på 16 ulike instrumenter i 16 sentrale lokaler i Oslo ! Dersom du ønsker å ta timer for moro skyld eller har ambisjoner om å bygge en karriere innen musikk har de høyt utdannede og engasjerte sang- og musikklærere klare til å hjelpe nybegynnere, middels og avanserte elever i alle aldre til å nå sine mål.

Her kan du lese mer om alle kursene skolen tilbyr.

Dans

maya kulturskole dans

Finn spennende danskurs for både barn, ungdom og voksne.

  • Hip-hop
  • Ballett
  • selskapsdans
  • Barnedans
  • Dansemiks

Les mer om de ulike dansestilene og finn et spennende kurs her.

Teater

maya kulturskole teaterkurs

Her kan de tilby lærerike teaterkurs for unge og voksne. For barna avsluttes vært semester med en forestilling for foreldre, besteoreldre og venner hvor kursdeltakerne viser frem noe av det de har lært på kurset. De har også veldig dyktige instruktører på kursene for voksne.

Finn et spennende teaterkurs her

Visuell kunst

Skolen tilbyr tegne og malekurs for barn, ungdom, voksne og pensjonister. Her finner du garantert et kurs som er tilpasset dine ønsker. De har også kurs innen keramikk og skulptur.

Finn de ulike kursene her.

Referanser

«Mine to sønner Mathias Alexander og  Martin Edward Krane har hatt piano og sangundervisning i to semestre ved MAYA Musikk & Kulturskole. Begge guttene er nå tatt opp i Oslo Domkirkes guttekor.  Vi har vært super fornøyd med sangtimene.»
Målfrid Irene Kran

«Vår sønn på 4 år elsker å delta på kurs i barnedans hos MAYA Musikk & Kulturskole. Læreren er en utrolig dyktig og har i tillegg veldig fin kjemi med barna.  Som foreldre  blir jeg varm i hjertet av å se gleden som dette gir min sønn og de andre barna som deltar på kurset.»  
Sara Vikki

‘’Vår datter tar pianoundervisning  ved MAYA Musikk & Kulturskole, avdeling Bogstad skole. Vi er veldig fornøyd med undervisningen.’’
Renate Nesse

«Vår datter lærte så mye på teaterkurs nå i våres. Det var hennes første teaterkurs. Hun var akkurat på audition til « Ulven» på Nationaltheatret og fikk rollen som geit. Det var mye improvisasjon på auditionen, og da fikk hun virkelig bruke det hun hadde lært på kurset.»
Lotte