Søk i Aktiv i Oslo

Norsk Ballettinstitutt avd. Stovner

Her er mottoet at alle føtter kan danse. Norsk Ballettinstitutt har drevet ballettskole på Østlandet i over 18 år, og tilbyr dansekurs for barn og unge fra 3 år og oppover, innenfor flere dansesjangere og nivåer.

Velkommen til den nye danse- og ballettskolen på Stovner!

Vi driver med dans som kunstform og setter profesjonalitet, trygghet og danseglede høyt på klassene vi tilbyr.

I januar 2020 flytter vi inn i Idrettens Hus i Haavard Martinsens vei 30 på Stovner/Haugenstua. Vi gleder oss veldig til å bli en del av alt det spennende som skjer her!
Vi får et helt nytt og eget dansestudio i 2. etasje, og deler etasjen med bl.a. Crossfit-sal, treningsrom m.m. Ellers i huset er det også en stor idrettshall hvor det er liv fra kl 16-22 hver dag, turnhall og kafeteria. Et spennende hus med mye action!

På Stovner tilbyr vi hovedsakelig dansekurs for barn/junior i danselek 3-4 år, barneballett 4-5 år, klassisk ballett, jazzdans og hip hop, og vi har også tilbud i yoga, klassisk ballett og jazzdans for voksne.

Vi er danseskolen som driver med scenedans. Vår kvalitet, er din sikkerhet. Velkommen til både dans, moro og nye venner!

Danselek – 3-4 år:

Dette er første skritt inn i dansens verden for veldig mange. Kurset er for de aller minste på 3-4 år, og vektlegger en lystbetont lek med flere av dansens mange temaer.

Barneballett – 4-5 år:

Bevegelsene trenes inn gjennom enkle øvelser og lek, hvor barna får brukt sine kreative evner. Øvelsene utvikler kroppsbevissthet, konsentrasjon og koordineringsevne.

Klassisk ballett

På disse klassene legges all basistrening for dansere inn med kroppsposisjoner, fotarbeid, koordinasjon, fleksibilitet og styrke.

Jazzdans

Jazzdans er en dansestil som kjennetegnes av rytme, energi og mange morsomme trinn. Jazzdans er en danseteknisk stilart, hvor man blir kjent med typiske jazzelementer som blant annet isolasjon, dynamikk, rytmikk, attacker og hurtige temposkifter.

Hip Hop

Timen inneholder mye fartsfylt moro, utfordrende dansetrinn og masse bra musikk – en flott og krevende dansetime for både gutter og jenter!

Yoga

På Stovner og Løren skole tilbyr Norsk Ballettinstitutt timer i yoga for ungdom/voksne og en time de kaller Poweflow med pedagog/yogainstruktør Cassandra.

Dette er en time for deg som liker å utfordre deg selv. Du vil få økt pust og puls, svettet og trent kroppen på en leken og helhetlig måte. Timen gir økt styrke, balanse og bevegelighet samtidig som at du vil få roet ned kropp og sinn

Her kan du lese mer om de ulike kursene.

Kontakt Norsk Ballettinstitutt avd. Stovner

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.