Søk i Aktiv i Oslo

Norsk Ballettinstitutt avd. Stovner

Her er mottoet at alle føtter kan danse. Norsk Ballettinstitutt har drevet ballettskole på Østlandet i over 20 år, og tilbyr dansekurs for barn og unge fra 3 år og oppover, innenfor flere dansesjangere og nivåer.

Velkommen til danse- og ballettskolen på Stovner!

Norsk Ballettinstitutt tror på at alle føtter har evnen til å danse, uansett alder eller erfaring. Her driver de med dans som kunstform og setter profesjonalitet, trygghet og danseglede høyt på klassene de tilbyr.

Les mer om NBI Stovner her.

I januar 2020 flyttet de inn i Idrettens Hus i Haavard Martinsens vei 30 på Stovner/Haugenstua. Der har de et eget dansestudio i 2. etasje, og deler etasjen med Crossfit og HSIL Gymmen. I samme bygg kan du også finne en stor idrettshall og kafeteria.

Danseskolens tilbud på Stovner:

På Stovner tilbyr de hovedsakelig dansekurs for barn/junior i danselek 3-4 år, barneballett 4-6 år, klassisk ballett, jazzdans og hip hop.

Danselek – 3-4 år:

Dette er første skritt inn i dansens verden for veldig mange. Kurset er for de aller minste på 3-4 år, og vektlegger en lystbetont lek med flere av dansens mange temaer. Kurset går uten foresatte inne i salen.

Barneballett – 4-6 år:

Bevegelsene trenes inn gjennom enkle øvelser og lek, hvor barna får brukt sine kreative evner. Øvelsene utvikler kroppsbevissthet, konsentrasjon og koordineringsevne. Kurset går uten foresatte inne i salen.

Klassisk ballett

På disse klassene legges all basistrening for dansere inn med kroppsposisjoner, fotarbeid, koordinasjon, fleksibilitet og styrke.

Jazzdans

Jazzdans er en dansestil som kjennetegnes av rytme, energi og mange morsomme trinn. Jazzdans er en danseteknisk stilart, hvor man blir kjent med typiske jazzelementer som blant annet isolasjon, dynamikk, rytmikk, attacker og hurtige temposkifter.

Hip hop

Timen inneholder mye fartsfylt moro, utfordrende dansetrinn og masse bra musikk – en flott og krevende dansetime for både gutter og jenter!

Les mer om kurstilbudet på Stovner.

Norsk Ballettinstitutt er danseskolen som driver med scenedans. Deres kvalitet er din sikkerhet. Velkommen til både dans, moro og nye venner!

Send melding til Norsk Ballettinstitutt avd. Stovner

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.