Søk i Aktiv i Oslo

Ullensaker Gym & Turn

Ullensaker Gym & Turn har et bredt tilbud i turn, men de har også et godt tilbud i dans (freestyle disco jazz, hip-hop og disco), og tilbyr også cheerleading for barn og unge.

Turn

Ullensaker gym og turn har et bredt tilbud innen turnaktiviteter. De tilbyr turn for barn og ungdom i de fleste av ullensakers tettsteder . Hvilke tilbud de har hvor, varierer litt, selv om de prøver å ha de samme tilbudene over alt.

Du kan trene en eller flere ganger i uken, og de har partier for nybegynnere, satsningspartier, konkurranseturn, og for barn med funksjonsnedsettelser.

Les mer om de ulike turnpartiene. 

Dans for barn og unge

Dans er en idrett, og «Pointe Dance» er konkurransegruppen. Gruppen konkurrerer i Freestyle Disco Jazz og Slowdance. Man deltar i omtrent 10 konkurranser i året. De fleste konkurransene gjennomføres på Østlandet.  Pointe , en del av Ullensaker gym og turn er en danseskole / danseklubb på Jessheim og andre tettsteder i kommunen.

Danselærere har mange års danseerfaring og vært i Norgeseliten.

Freestyle Disco Jazz Dans og Slowdance

En fartsfylt og eksplosivt dansestil. En dans for barn og unge. Dansen bygger på energi, spenst og bevegelighet. Det er også mange turnelementer i dansen i tillegg til akrobatiske elementer.

Barnedans

Her legges det vekt på dans og rytme. Barna danser til kjente sanger. Dette er for de aller yngste. Når barnedansaktiviteten er over, kan man gå over og prøve ut Freestyle Disco Jazz fra 6 års alderen

Dans for funksjonshemmede barn (Sjarmtrolla)

Sjarmtrolla er en egen gruppe spesielt for barn og unge med psykisk funksjonedsettelse. Sjarmtrolla er både en danse- og turngruppe. Dette er en gruppe man kan ha med seg ledsaker hvis man ønsker det. Trenerne har kursutdanning innen barneidrett og aktiviteter for barn med forskjellige funksjonsnedsettelser.

Cheerleading for barn og unge

Hvorfor velge cheerleading som idrett? For det første det er gøy. Det er sosialt og det er en idrett som virkelig gir utfordrer deg på mange områder.

Cheerleading tilbys av klubbens cheergruppe UGT Miracle. Gruppen ble etablert høsten 2018. Klubben har gode resultater i Cheerleading fra konkurranser og kvalifiserte seg til NM våren 2020.

Både gutter og jenter er velkomne til å være med på klubbens lag i cheerleading.

Les mer om dette tilbudet. 

Send melding til Ullensaker Gym & Turn

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.