aktiv i oslo ikon
Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her
søke ikon

Poprommet

Den private musikkskolen eies og drives av Venke Knutson. Her har de sangundervisnig, pianoundervisning, gitarundervisning, flere typer kor, teater for barn og mange andre kurs.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

På POPrommet ligger hovedfokuset på mestring, selvfølelse, kvalitet og miljø. Det handler ikke om å bli superstjerne, men å gjøre noe du trives med. Her får du alt fra sangundervisning til ”kygokurs”, og ALLE er velkomne – uansett alder og nivå!

Den private musikkskolen eies og drives av Venke Knutson. Hovedtanken med POPrommet er å bringe mestring, glede, motivasjon, utvikling, engasjement og musikk inn i livene til de som ønsker eller trenger det.

En musikkskole for ALLE

Har du interesse eller glede av musikk, så finnes det noe for deg på POPrommet. Det tilbys et bredt spekter av spennende kurs hvor du kan utvikle dine ferdigheter i en trygg og oppløftende atmosfære. I tillegg er POPrommet unikt i at kursene tilbys til alle aldre. Om du er 3 eller 64, blir du like godt tatt imot! Dette er en skole der alle kan komme som de er. Musikkskolen er ikke er knyttet opp mot hverken andre skoler eller kirker

POPrommet har to ulike lokaler, og holder til både på Ryen og på Ås. Semesterplanen med oversikt over hva som tilbys hvor og når kan du finner her>>

Sang og instrumenter

Ønsker du eller barnet ditt å lære å synge eller et instrument? Her får du individuell undervisning og oppfølging av flinke og erfarne pedagoger. – Og husk – uansett alder så er du velkommen

 • GITARUNDERVISNING 

  Har du lyst til lære å spille gitar? Ved POPrommet har du mulighet til å lære deg både akustisk og elektrisk gitar samt bass.

  Les mer her >>

 • PIANOUNDERVISNING

  En til en undervisning, klassisk og akkorder. Undervisningen foregår individuelt med dyktige pianopedagoger som underviser i alle sjangre på alle nivåer.

  Les mer her >>

 • PRODUKSJON (KYGO-KURS) 

  Kurs i mekking av musikk på Mac.

 • BAND 

  POPrommet starter band samt hjelper dere som er nyoppstartet.

 • SANGUNDERVISNING 

  I tillegg til stemmebruk og sangteknikk lærer du å bruke mikrofon. Undervisningen foregår individuelt med profesjonelle sangpedagoger som vet hva som skal til for å utvikle enhver stemme innen alle sjangre og på alle nivåer.

  Les mer om sangundervisning her >>

 • TROMMEUNDERVISNING

  En til en eller gruppeundervisning.

 • RAP, TEKST OG PERFORMANC
  Nytt kurs høsten 2017!
  I dette kurset vil du lære viktigheten av tekst og lyrikk sett i et moderne musikalsk perspektiv. Det vil jobbes med skriving og formidling av tekster med rapping som uttrykksform.I første omgang legges kursene opp i workshops. Så utvides det med individuelel timer til de som ønsker det.
  Les mer her >>
 • KABARÈT ! 

  En spennende klasse for voksne.

Les mer om de ulike kursene her>>

Kor

Flere korn for barn og voksne! Hos Poprommet finnes kor til de fleste aldre – for deg som ønsker en sosial setting, og for deg med mye erfaring som ønsker å synge med andre.

 • POPKIDS (BARNEKOR) 

  Alder 5-9 år.

 • POPSINGERS (UNGDOMSKOR)

  Alder 10-15 år.

  Koret passer for ungdom som liker å synge og har lyst til å synge og skape musikk sammen med flere ungdommer som deler sanginteressen. Popsingers synger popsanger, både nye og gamle. Her lærer du å synge flerstemt, jobber med sangteknikk og pusteteknikker.

 • VOKALKOMPANIET 

  For de som har sunget mye. Audition hvert semester.

 • POPKORET (VOKSEN) –

  For alle mellom 20-90 som er glad i å synge! POPrommets voksenkor er for deg som liker å synge og har lyst til å synge med andre. Her synges det gamle og nye popsanger, øver på å synge flerstemt og fokuserer på sangteknikk. Det holdes en fin konsert hvert semester.

 • KVINNEGLAM 

  Gospelkor, audition for å være med.KVINNEGLAM 

Les mer om de ulike kursene her>>

 

Musikal

 • MUSIKAL MINI –

  For barn som liker å synge og danse, hoppe og leke.

  Les mer her >>

 • MUSIKAL 1

  Her synges og danses det til både pop- og musikalsanger. Alder 6-9 år.

  Les mer her >>

 • MUSIKAL 2

  Alder 9-12 år.

  Les mer her >>

Teater

Kurs for voksne

Musikk har ingen aldersgrense! Her kan man melde seg på de fleste kurs uansett hvor ung eller gammel man er. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har noen ønsker eller spørsmål rundt dette. Dette gjelder KOR og MUSIKAL voksen. + alle instrumenter.

Musikkstund i barnehager / skoler

Ikke alle barnehager og skoler har musikklærere som kan lære bort sanger og musikk til barna. Fortvil ikke. Poprommet kan sende en av sine pedagoger med et lite piano under arme til å lære barna og elevene det de bør kunne av sommersanger, julesanger, vintersanger og sommersanger.

Ta kontakt for mer info.

Pedagoger

Det satses på høy kvalitet på undervisningen – både den som er individuelt og den som foregår i grupper. Pedagogene har høyere utdanning innen musikk og jobber alle som utøvende artister når de ikke jobber på POPrommet.

Pedagoger som underviser på POPrommet>>