Søk i Aktiv i Oslo

Poprommet

På POPrommet ligger hovedfokuset på mestring, selvfølelse, kvalitet og miljø. Det handler ikke om å bli superstjerne, men å gjøre noe du trives med. Her får du alt fra sangundervisning til ”kygokurs”, og alle er velkomne – uansett alder og nivå.

Sangundervisning

Har du lyst til å utvikle sangstemmen og få en bedre sangteknikk? På POPrommet hjelper vi deg og din stemme til å nå sitt musikalske potensiale. Undervisningen foregår individuelt med profesjonelle sangpedagoger som vet hva som skal til for å utvikle enhver stemme innen alle sjangre og på alle nivåer.

Les mer om tilbudet. 

Gitarundervisning

Har du lyst til lære å spille gitar?Ved POPrommet hjelper vi deg med å nå ditt musikalske potensiale. Undervisningen foregår individuelt med dyktige gitarpedagoger som underviser i alle sjangre på alle nivåer. I vårt gitarkurs vil du bli kjent med gitaren, lære akkorder (grep), teknikk og melodier og improvisasjon. Vi underviser i både akustisk og elektrisk gitar.

Les mer om kurset. 

Pianoundervisning

Har du lyst til å lære å spille Piano? Undervisningen foregår individuelt med dyktige pianopedagoger som underviser i alle sjangre på alle nivåer. I vårt pianokurs vil du i første omgang bli kjent med instrumentet før du lærer akkorder, teknikk, melodier og improvisasjon.

Les mer om kurset.

Bassundervisning

Har du lyst til å lære å spille bass? Undervisningen foregår individuelt med dyktige basspedagoger som underviser i alle sjangre på alle nivåer. I vårt basskurs vil du bli kjent med bassen, lære teknikk, groover, melodier og improvisasjon.

Les mer om kurset. 

Trommeundervisning

Har du lyst til å lære å spille trommer? Undervisningen foregår individuelt med dyktige trommepedagoger som underviser i alle sjangre på alle nivåer. I vårt trommekurs lærer du alt fra enkle trommegrooves til komplekse trommesoler. Fokus på time, sound og groove.

Les mer om kurset. 

Band

Vårt bandkurs tilrettelegges etter elevenes kunnskaper og sjangerønsker. Vi har dyktige bandpedagoger som med sine lange banderfaringer vet hva som skal til for å få et band til å bli samspilt. Kurset forutsetter at elevene har forkunnskaper på et eller flere bandinstrumenter.

Les mer her. 

Musikal

På musikalkurset får elevene både synge og danse samtidig. Vi jobber med musikalsanger og vanlige popsanger. 

Fokuset er å kombinere dans og sang med å synge flerstemt og på å holde en tone mens vi danser med hele oss.

Les mer om de ulike tilbudene innen musikal. 

Musikalbursdag

På Poprommet Nordstrand kan du leie lokale med instruktør for musikalbursdag. Bursdagsbarnet og gjestene får en time med sang, dans og moro sammen med en erfaren musikalpedagog. Deretter disponerer dere lokalene i ytterligere én time hvor det blir tid for mat og kake, åpne presanger etc.

Les mer om tilbudet. 

Popkoret

POPrommets voksenkor er for deg som liker å synge og har lyst til å synge med andre. Vi synger gamle og nye popsanger, øver på å synge flerstemt og fokuserer på sangteknikk. Vi arrangerer en fin konsert hvert semester.

Les mer om koret. 

Musikkstund i barnehager/skoler

Ikke alle barnehager og skoler har musikklærere som kan lære bort sanger og musikk til barna. Fortvil ikke. Poprommet kan sende en av sine pedagoger med et lite piano under arme til å lære barna og elevene det de bør kunne av sommersanger, julesanger, vintersanger og sommersanger.

Ta kontakt for mer info.

Pedagoger

Det satses på høy kvalitet på undervisningen – både den som er individuelt og den som foregår i grupper. Pedagogene har høyere utdanning innen musikk og jobber alle som utøvende artister når de ikke jobber på POPrommet.

Pedagoger som underviser på POPrommet>>

Undervisningssteder i Oslo

– POPrommet Ryen i Enebakkveien 119. Les mer om POPrommet Ryen.

– POPrommet Nordstrand i Ekebergveien 243. Les mer om POPrommet Nordstrand.

Send melding til Poprommet

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.