Søk i Aktiv i Oslo

Sometimes Aerial & Pole Fitness

Skal du arrangere utdrikningslag? Sometimes Aerial & Pole Fitness tilbyr undervisning i Pole Dance, Chair Dance og Lap Dance som endel av deres utdrikningslag. Her får dere en morsom utfordring!

Skal du arrangere utdrikningslag?

Et utdrikningslag på Sometimes passer like godt for å drikke ut brudgommen, som bruden! Booker dere aktivitet hos Sometimes, så vil dere ikke angre!

Deres opplegg passer for grupper på 4-25 personer, i alle aldre. Ingen forkunskaper er nødvendig.

Alle deltar på en udervisningstime spesialdesignet for å skape god stemning og godt utgangspunkt for resten av kvelden. De begynner med en kort oppvarming før dere vil lære noen elementære moves som til slutt settes sammen til en sexy og morsom rutine.

Mot slutten av timen velges det et kostyme til bruden/brudgommen fra vårt kostymeskap, før den heldige må vise hva hun/han har lært i form av et show for resten av gruppa. Bruden mottar et diplom for gjennomført “kurs”.

På Sometimes Aerial & Pole Fitness er bruden/brudgommen i fokus, samtidig som hele gruppa er med på moroa!  De garanterer at dere vil dra derfra med et smil om munnen.

Hit er det lov å ta med medbrakt. Kom gjerne innom dagen før med noe frukt eller snacks om dere ønsker at dette skal stå klart til dere når dere kommer!

Les mer om hvilke tilbud Sometimes har for utdrikningslaget her.

Ønsker dere en annerledes start på eventet?

Sometimes Aerial & Pole Fitness tilbyr kurs i pole dance for bedrifter/private grupper til store og små anledninger. De skreddersyr med glede et helt eget opplegg for dere.

De tilbyr også utleie av stenger, og kan sette opp en portabel scene i deres lokale.

Med artistbakgrunn og bred erfaring fra scenekunst- og eventbransjen kan Sometimes Aerial & Pole Fitness sørge for show og underholdning til deres arrangement som gjestene sent vil glemme.

Tidligere samarbeidspartnere er blant annet Skigutane, Rubicon, Bølgen & Moi, RED Event, og  Eventfabrikken.

Les mer om arrangementer på Sometimes Aerial & Pole Fitness nettsider

Yoga Flow

Få en liten avkobling fra en travel hverdagdag med denne yogainspirerte klassen utviklet for å øke balanse, bidra til å bygge styrken i kjernemusklaturen og forsiktig øke fleksibiliteten.

Aerial Fitness med Silks

Tissu eller “silks” som det ofte kalles, er tøystykker som henges opp i taket, og brukes som et verktøy for styrketrening og akrobatikk. På introduksjonskurs vil du lære diverse grep og nybegynner triks på Silks.

Aerial trening er en morsom treningsform som vil styrke din kjernemuskulatur, øke din fleksibilitet og koordinasjon.

Det kreves ingen forkunnskap for å starte på vår introduksjonskurs.

Aerial Fitness med Hoop

Aerial Hoop er en metallring som brukes til luftakrobatikk. Trening med Aerial Hoop er en morsom treningsform der du kan jobbe med styrke, fleksibilitet, koordinasjon og koreografier.

Introduksjonskurs og kurs på øvrige nivåer vil lære deg ulike grep samt innganger og utganger fra Hoop.

Kurs i Pole dance

Pole nybegynner kurset hos Sometimes gir deg et solid grunnlag og har mange fordeler. Du får din egen stang hver time, og blir kjent med instruktøren din og de andre på kurset.

Kurset krever ingen forkunnskaper i det hele tatt.

Her kan du lese mer om kurset. 

 

Send melding til Sometimes Aerial & Pole Fitness

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.