Sometimes Pole Studio

Skal du arrangere utdrikningslag? Sometimes Pole Studio tilbyr undervisning i Pole Dance, Chair Dance og Lap Dance som endel av deres utdrikningslag. Her får dere en morsom utfordring!

Skal du arrangere utdrikningslag?

Et utdrikningslag på Sometimes passer like godt for å drikke ut brudgommen, som bruden! Booker dere aktivitet hos Sometimes, så vil dere ikke angre!

Deres opplegg passer for grupper på 4-25 personer, i alle aldre. Ingen forkunskaper er nødvendig.

Alle deltar på en udervisningstime spesialdesignet for å skape god stemning og godt utgangspunkt for resten av kvelden. De begynner med en kort oppvarming før dere vil lære noen elementære moves som til slutt settes sammen til en sexy og morsom rutine.

Mot slutten av timen velges det et kostyme til bruden/brudgommen fra vårt kostymeskap, før den heldige må vise hva hun/han har lært i form av et show for resten av gruppa. Bruden mottar et diplom for gjennomført “kurs”.

På Sometimes Pole Studio er bruden/brudgommen i fokus, samtidig som hele gruppa er med på moroa!  De garanterer at dere vil dra herfra med et smil om munnen.

Hit er det lov å ta med medbrakt. Kom gjerne innom dagen før med noe frukt eller snacks om dere ønsker at dette skal stå klart til dere når dere kommer!


Les mer om hvilke tilbud Sometimes har for utdrikningslaget her.

 

Ønsker dere en annerledes start på firmafesten, bursdagen eller utdrikningslaget?

Sometimes Pole Studio tilbyr kurs i pole dance for bedrifter/private grupper til store og små anledninger. De skreddersyr med glede et helt eget opplegg for dere.

Sometimes Pole Studio tilbyr også utleie av stenger, og kan sette opp en portabel scene i deres lokale.

Med artistbakgrunn og bred erfaring fra scenekunst- og eventbransjen kan Sometimes Pole Studio sørge for show og underholdning til deres arrangement som gjestene sent vil glemme.

Tidligere samarbeidspartnere er blant annet Skigutane, Rubicon, Bølgen & Moi, RED Event, og  Eventfabrikken.

Les mer om arrangementer på Sometimes Pole Studios nettsider