Søk i Aktiv i Oslo

Norsk Folkemuseums Dansegruppe

Har du lyst til å lære å danse folkedans? Bli med oss i Norsk Folkemuseums dansegruppe!

Vi tilbyr sosiale og lærerike dansekurs for deg som er mellom 6 og 20 år. Sammen danser vi og har det gøy til live felespill, og du får delta på spennende og sosiale arrangementer. Som del av dansegruppa får du muligheten til å opptre i museets egne setesdalsdrakter og ikke minst bli en del av et levende og hyggelig miljø.

Vi danser på disse tidspunktene:

Mandager: kl. 18:30 – 20:30: alder 16 – 20 år
Onsdager: kl. 18:00 – 18:45: alder 6 – 9 år
Onsdager: kl. 19:00 – 20:00: alder 10 –12 år
Torsdager: kl. 18:00 – 19:30: alder 13 – 15 år

Hver gruppe ledes av profesjonelle danseinstruktører og folkemusikere.

Høstens øvinger starter opp i uke 37.

Ta kontakt med leder for dansegruppen Siren Hermansen ved ønske om prøvetime eller for mer informasjon på vår mail: folkedans@norskfolkemuseum.no

 

Mer om dansegruppen

Norsk Folkemuseums dansegruppe ble opprettet i 1953 og har gjennom sine snart 70 år vært med på å synliggjøre norsk folkedans både innenfor og utenfor Norsk Folkemuseums gjerder. Gruppen er kjent for sine karakteristiske setesdalsbunader,  sitt imponerende repertoar av både turdans, runddans og bygdedans og har holdt utallige opptredener både i Norge og i utlandet gjennom tidene.

I sommerhalvåret danser dansegruppen folkedans for Folkemuseets publikum hver søndag. Til jul er det nissedans på Folkemuseets julemarked, og ellers i året er dansegruppen med på små og store arrangementer i Oslo og omegn. Både store og små får være med på å opptre.

Her kan du lese mer om dansegruppen. 

 

Send melding til Norsk Folkemuseums Dansegruppe

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.