Søk i Aktiv i Oslo

Asker Dans & Ballettskole

Asker Dans og Ballettskole har kurs for barn, ungdom og voksne på mange nivåer. Ballettskolen arrangerer årlige visninger og forestillinger hvor elevene får delta.

Ballettskolen tilbyr en rekke dansekurs for barn, ungdom og voksne på forskjellige nivåer.

Kjernevirksomheten er scenisk dans, med mange klasser innen klassisk ballett, moderne dans og jazzdans, men de har også mange kurs for deg som vil trene hip hop, breakdance, funkjazz eller musikaldans. De har juniorgrupper for yngre barn og danselekgrupper for de minste.

Her har de også flere kurs innen yoga, pilates og styrke/strekk.

Skolen setter hver høst opp forestillinger der elevene får utfolde seg på scenen , og de deltar i flere arrangementer gjennom året. Skolen har kompanigrupper for elever som ønsker å satse litt ekstra på dans.

Skolen holder til i spesialinnredede lokaler på Erteløkka sentralt i Asker sentrum, og har profesjonelle lærere med pedagogisk utdanning. Kursene har progresjon gjennom hvert semester, og de legger vekt på at elevene skal få oppleve danseglede og utvikling i et positivt og trygt miljø.

Dansetrening er gøy! Dans er utviklende for motorikk, koordinasjon og smidighet, og gir kondisjon, energi og overskudd.

Skolen er kjent for et godt miljø, og ønsker alle velkommen til å bli en del av dette.

Les mer om skolen.

Klassisk ballett

Asker dans og ballettskole har mange nivåer i Klassisk ballett, fra 7 år og oppover.

Alle lærere har pedagogisk utdanning og er meget erfarne. Undervisningstilbud både for dem som ønsker å satse på å komme på et høyt nivå i klassisk ballett og for dem som kun ønsker å trene en klasse i uken, kanskje i tillegg til andre fag.

Klassisk ballett-teknikk ligger til grunn for alle de andre sceniske dansestilene, og gir deg en god base for annen dansetrening.

Danselek for barn

Danselek for 4 og 5 åringer. I danselektimene er de fleste av øvelsene i form av leker, og det danses til variert musikk, hovedsakelig barnemelodier og klassisk musikk.

Mange av tilbudene tilbyr kurs i lav alder. les mer på deres nettsider >>

Tilbud for voksne

Ballettskolen har flere kurstilbud for voksne, f. eks. Jazzdans, klassisk ballett, Pilates og Yoga. Voksne er selvfølgelig også velkommen på andre timer!

Tilbud for gutter

Alle ballettskolens timer er åpne både for gutter og jenter, men skolen har også noen egne grupper for gutter i danselek, klassisk ballett og breakdance.

Privattimer

Asker Dans & Ballettskole tilbyr privattimer for elever som ønsker en tettere oppfølgning eller ønsker veiledning innen spesielle emner. Timene vil bli lagt opp spesifikt til den individuelle eleven, i samråd med pedagog, elev og foreldre.
I disse timene kan det jobbes på alt i fra dansetekniske trinn, til kun ren koreografi og uttrykk. Pedagogen vil også hjelpe eleven med eventuelle spørsmål og utfordringer tilknyttet andre klasser og ikke minst utfordre eleven til å strekke seg til det ytterste for størst mulig utvikling.

Les mer her.

Asker dans og ballettskole har følgende tilbud.

•    Klassisk ballett
•    Moderne dans
•    Jazzdans
•    Jazzdans/funk
•    Hip hop
•    Breakdance
•    Pilates
•    Danselek
•    Privatimer

Les mer på nettisdene til Asker Dans & Ballett Skole >>

 

 

Send melding til Asker Dans & Ballettskole

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.