Søk i Aktiv i Oslo

Vinderen Dansestudio

Vinderen Dansestudio er et hyggelig dansestudio som holder til på Vinderen i Oslo. Her tilbyr de klasser i de fleste sjangre, og du er velkommen enten du er nybegynner eller mer øvet.

Her kan du delta på klasser innen jazz, klassisk ballett, hip hop, funk, ragga fusion, moderne dans, barnedans, jazzballett for voksne, og bodywork.

Vinderen Dansestudio har kun pedagoger som er utdannet innen sitt fag, og som vil gi inspirasjon og danseglede.

Klassisk Ballett

Skolen har ballettklasser for alle barn, ungdom og voksne fra og med førskolealder til godt voksne. Enten du er nybegynner eller ønsker å satse på klassisk ballett har de et tilbud til deg.

Det er spesielt viktig i klassisk ballett at du tar kontakt med skolen før du melder deg på kurs, slik at de kan veilede deg til riktig nivå og intensitet.

Les mer om kursene innen ballett. 

Barnedans

De yngste danserne kan delta på morsomme klasser med elementer fra klassisk ballett, jazz og danselek. Barnedans-klassene går som regel i ett med musikk i 45 minutter.

Klassen stimulerer dansegleden hos barnet og gjennom dans, lek og øvelser utvikler barnet kroppsbevissthet, musikalitet, rytmefølelse og ulike bevegelseskvaliteter.

Hvert semester avsluttes alltid med en visning for foreldrene.

Se mer. 

Foreldre & Barn

Barnas og kanskje foreldrenes første skritt inn i dansens verden for de aller minste, 2-4 år. Kurset vektlegger bevegelse, sang, dans og rytmer.

Dette er en danseklasse for barn mellom 2-4 år der foreldre er med barna og danser. Dette gir hyggelig samspill mellom en voksen og et barn!

Ragga Fusion

En type dans med blanding fra flere stilarter som afro,salsa, hip hop & house. En klasse inneholder oppvarming, isolasjoner, styrke, uttøyning og koreografi.

Dette er en morsom og energisk dansetime med fokus på shake av hofter og bryst på ulike måter.

High Heels

High heels er en danseklasse der man lærer hvordan man skal gå, stå og danse på høye heler. Dette er en gøy time der utrykk, utstråling og danseglede er i fokus.

Klassen bygges opp med ulike kombinasjoner i senter og over gulvet.

Modern Theatre Dance

Modern Theatre Dance er en rytmisk dansestilmed sitt opphav i Amerika. Det er ofte sett på scenen i musikalske produksjoner og er kjent for sine teatralske kvaliteter. Stilen bruker trinn som beveger seg i rommet, høye spark og pirouetter – som trenger både styrke og fleksibilitet.

Body Work

Dette er en treningsklasse som inneholder kondisjon og styrke, samt noe uttøyning. Timen er meget variert og dansepreget, og den passer for alle. Her blir du svett, sliten og i godt humør.

De har også Bodywork Senior som passer godt for deg som ønsker litt roligere tempo.

Gratis prøveklasse for alle nye.

Yoga

Viryayoga er en dynamisk yogaform som vektlegger biomekanikk, kroppens naturlige bevegelse. Klassene inneholder styrkende og mykgjørende øvelser som fremmer stabilitet og sunn bevegelighet.

Les mer om tilbudet. 

Bursdagsfeiring

Vinderen Dansestudio arrangerer dansebursdag hvor bursdagsbarnet med venner får være med på en danseklasse med profesjonelle dansepedagoger.

Bursdagsdeltakerne får lære en helt egen bursdagsdans!

Det blir danseundervisning og mulighet til å spise og åpne gaver.

Se mer. 

 

Send melding til Vinderen Dansestudio

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.