Søk i Aktiv i Oslo

Dance Popup

Dance Popup tilbyr dansekurs av høy kvalitet for barn, ungdom og voksne. Alle nivåer. De popper opp der det er ønskelig, enten det er dansekurs, eventer, privatkurs, arrangementer eller institusjoner.

Dansekurs for alle

Dance Popup tilbyr høy kvalitet og over 20 stilarter på sine dansekurs. De er opptatt av at alle deltakere skal ha det hyggelig, bli sett og lære å danse på en behagelig måte i riktig tempo. Her er alle velkommen – ung som gammel, nybegynner som øvet.

Et dansekurs hos Dance Popup handler om så mye mer enn et dansekurs. De tror på viktigheten av å bevege seg til fengende musikk, føle danseglede og treffe nye mennesker i trygge omgivelser.

Målet til Dance Popup er at akkurat ditt dansekurs skal være det beste! De er stolte av å ha et lokalt tilbud – de tilbyr kurs der du er, og kommer dit du ønsker å danse. Se alle kurssteder.

Danseskolen drives og eies av Hege Jeanett Rasmussen som har over 30 års erfaring med å arrangere dansekurs.

Besøk hjemmesiden

Dansekurs for barn fra 2 – 12 år

Mikrodans fra 2 år
Dansekurs for de aller minste. En relasjonsbyggende og gøy aktivitet for barnet og den voksne som følger barnet til timen.

Les mer

Minidans fra 3 år
Her får barnet ta sine første danseskritt i et lekent og trygt miljø. Lette koreografier til kjente barnesanger og moderne barnemusikk.

Les mer

Minidisco og hiphop fra 4 år
Her utvikles danseglede og mestringsfølelse når barna lærer kule danser med enkle koreografier til deres favorittmusikk.

Les mer

Disco/hiphop/trend fra 6 år
Barna lærer forskjellige koreografier innen disco, hiphop og trend. De lærer å kjenne rytmen og gjøre tøffe moves til musikk fra hitlistene og noe popmusikk for store barn.

Les mer

Disco/hiphop/trend fra 8 år
Hiphop og discodans er veldig populært, og Dance Popup har derfor stort fokus på disse danseformene for denne aldersgruppen. Trend-danser øves også inn for denne aldersgruppen følger med i tiden! Det trenes på hopp, piruetter og spark. Her er det full fart, mye energi og trening.

Les mer

Disco/hiphop/trend øvet
De som har danset lenge og kommet høyere enn nybegynner, kan danse på øvet parti. Her læres morsomme koreografier fra ulike dansestiler.

Les mer

Gutteklubb fra 4 år
Dance Popup kan selvfølgelig lage et eget kurs bare for gutta. Her læres grunnleggende dansetrinn som styrker motorikk, balanse, rytmesans og læreevne. Det er fokus på å lære disco, hiphop og breakedanser med kule moves og gulvtricks. Alle de tøffe gutta kan danse! Her har jenter ingen adgang!

Les mer om gutteklubb

Dansekurs for ungdom

Ungdom bør være fysisk aktive hver dag. Dansekursene for ungdom hos Dance Popup er varierte, allsidige og motiverende. Dance Popup ønsker at alle skal føle seg sett, få selvtillit og oppleve mestringsfølelse. Her læres de moderne bevegelsene til den nyeste musikken.

Se de ulike kursene for ungdom. 

Dansekurs for voksne

Dans er gøy, gir livsglede og energi! Man blir i godt humør når man hører god musikk og bruker kroppen. Hos Dance Popup innlæres teknikk med et smil og i et tempo som passer nettopp deg. Det blir mye glede når man i møte med hverandre dyrker både dansen og det sosiale.

Les mer om kursene for voksne. 

Andre dansekurs:

Seniordans
Dance Popup har lang erfaring med dansekurs for senior/seniorsenter. Dans er gøy, og gir livsglede og energi! Deltakerne vil lære å nyte dansen samtidig som de bruker hele kroppen. Kursene inneholder både bevegelse av hele kroppen og litt tøying, og tilpasses gruppen etter alder og nivå.

Les mer om seniordans

Barnehage/skole

Dance Popup har egne kursopplegg for barnehager, AKS og skoler. Kursene er moderne og pedagogisk tilpasset hvert alderstrinn.

Trenger dere hjelp til danseundervisning før skolens ball, eller hjelp til koregrafien av danser til avslutninger, har Dance Popup god erfaring med dette. Dere velger om dere ønsker et av de faste dansekursene, eller om kurset skal tilpasses deres behov.

Les mer om barnehage/skole

Firma og eventer

Dance Popup tar gjerne en popup hos deres firma. Det kan være et dansekurs i deres lokaler, en underholdningsaktivitet på festen hvor alle er med å danser, eller organisert dans på julebordet.

De har lang erfaring med å tilpasse undervisningen etter tema og ønsker, og tilpasser gjerne et opplegg akkurat for dere. Det blir mindre stivt med dans på festen! Med dans får man opp stemningen og gjør noe sammen.

Det blir ikke vanskelig å delta, bare gøy, så alle får det morsomt.

Les mer

Privatkurs

Med privattimer er dine mål Dance Popups mål, og dere jobber sammen for å nå dem! Du vil få din egen, personlige instruktør som vil skape et kurs tilpasset dine behov, utfordringer og interesser. Privattimer passer godt om du ikke passer inn i klasser, skal ha spesialtilpasset koreografi/dans eller har andre egne ønsker.

Dance Popup har brudevals som privatkurs.

De kommer gjerne på en popup på bursdag, fest, utdrikningslag etc. Ta kontakt i henvendelsesskjemaet om dere er en gjeng som ønsker danseklasser sammen, så finner de en løsning!

Arrangementer 

Dance Popup elsker å poppe opp! De popper gjerne opp på deres arrangement. Det kan være barnedager, festivaler, bursdager, fester, eventer, skolearrangement eller lignende.

De kan gjøre noen av sine faste kurs, eller tilpasse kurs etter ønske/tema.

Se deres utvalg av dansekurs og send gjerne en forespørsel.

Send melding til Dance Popup

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.