Søk i Aktiv i Oslo

Highjump Event

Highjump Event hjelper deg å arrangere et event du sent vil glemme! De er en eventarrangør med over ti års erfaring, og kan skreddersy ulike typer arrangementer for både privatpersoner og bedrifter.

Firmafest

Highjump Event tilbyr flere aktiviteter og pakkeløsninger for de som ønsker en annerledes firmafest, og de hjelper deg gjerne med å arrangere festen så den passer akkurat din gruppe. Noen ganger starter hele festen med paintball eller archery tag,  og etterpå kan dere bli servert god grillmat direkte fra kullgrillen med iskald drikke fra baren.

Det aller vanligste er å blande sammen flere typer aktiviteter slik at man får prøvd ut mange ulike aktiviteter.

Les mer om tilbudet. 

Paintball

Kun 10 minutter fra Oslo sentrum finner du Highjump  og paintballbaner som dekker et område på over 8000 kvadratmeter. Her er det nok av plass å boltre seg på for alle som ønsker litt ekstra action, og paintball passer perfekt til mange ulike arrangementer.

Det er ofte en populær aktivitet som en del av et utdrikningslag, men du kan også ta med deg vennegjengen, eller starte en kick – off med jobben med noe som bringer frem adrinalinet!

Scenario paintball

Her finner du tre ulike paintballbaner hvor det kan det gjenskapes en lang rekke scenarier på paintballbanene. Highjump rigger til alt fra militærbane i åpent terreng, til skogsbaner. Det er bare fantasien som begrenser hvilket tema spillet skal holde seg til.

Her kan du lese mer om tilbudet rundt paintball.

Paintball barnebursdag

Barnebursdag med paintball er kanskje den mest populære aktiviteten de har hos Highjump. Hva er vel mer gøy for større barn enn å ta med vennene og spille paintball på store uteområder?

Les mer om barnebursdag.

Teambuilding

Å arrangere teambuilding hos Highjump vil styrke samhold og samarbeid blant kollegaene samtidig som dere har det gøy! Her vil dere garantert få en morsom og spennende opplevelse.

Her er det  fokus på samarbeid og gruppearbeid. Roller må fordeles og alle er avhengige av å samarbeide for å nå målet med hver oppgave.

Man kjent med egne, og andres, styrker og svakheter når det kommer til teamarbeid, og alle vil oppleve at de har noe å bidra med, og hver person vil være helt nødvendige for å komme gjennom utfordringene.

Sammen får dere en dag som vil bli husket lenge!

Les mer om de ulike aktivitetene de har for teambuilding.

Utdrikningslag

På Highjump Event får du garantert et morsomt og annerledes utdrikningslag! Hver gruppe får tilpasset aktiviteter slik at alle kan delta og ha det gøy.

Ved å arrangere utdrikningslag her vil dere få gjort noe morsomt sammen og gjøre dagen minnerik for både hovedpersonen og alle som er med.

Det mest populære valget for utdrikningslag er en Kombo-pakke. Her kan hele utdrikningslaget prøve seg på både archery tag og paintball; det beste fra begge verdener. I tre timer får adrenalinet flyter. Etterpå er det servering av deilig grillmat.

Les mer om utdrikningslag.

Julebord

Highjump Events tilbyr et julebord utenom det vanlige.  Her serveres det mer enn nok av god mat og drikke i en atmosfære som er noe helt annerledes enn det man møter på andre julebord.

Her arrangeres julebordet ute i naturen. Den sprakende ilden midt i den varme lavvoen skaper en unik stemning.

Lavvoene passer best for grupper på 30 – 100 deltakere.

Les mer om tilbudene for julebord.

 

Send melding til Highjump Event

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.