Søk i Aktiv i Oslo

Tryllekunstner Oslo – Disse kan levere magi til ditt event

De fleste barn synes tryllekunster er ytterst spennende, både å se på, og å utføre selv. Magi og trolllmenn, tryllerier og show fasicnerer alle, vi skulle ønske at det var ekte, at det virkelig gikk an; å få damer til å forsvinne mennesker til å sveve, kaniner til å komme fra ingen steder og å forvandle gamle aviser til bunker av nypressede sedler. Leter du etter en tryllekunstner i Oslo er vi sikker på at du vil finne et godt alternativ på denne siden.

En liten David Copperfield?

Har du lyst til å bli en store magiker som får folk til og gispe av beundring å ærefrykt?  En som får publikum til å tvile på sine egne sanser og til å lure på om de ser syner?

Å bli beundret for å lure folk opp i stry må være kjempegøy. I så fall må du øve og øve. Kanskje du kan finne noen likesinnede å å øve sammen med. Husk imidlertid at du aldri aldri må lære bort et eneste triks til folk som ikke er innvidde.

Trylling er så mangt

Trylling er mye forskjellig, fra små kortriks til sirkusshow hvor tryllekunstnere deler pene damer på midten og David Copperfield kjempestore illusjoner der han tryller bort en jumbo jet eller spaserer tvers igjennom den kinesiske mur. På denne siden finner du informasjon for deg som har lyst til å lære å trylle, så du kan lure andre og informasjon for deg som bare vil se på andre som tryller og bli lurt selv.

Tryllekunstnere, magikere og illusjonister

De fleste som driver med trylling har tryllingen som en artig og kreativ hobby. Mange barn synes det er kjempegøy å lage trylleshow for familie og venner. Og trylling er gøy å se på, det er en del profesjonelle tryllekunstnere her i landet som gjerne gir deg et forrykende show. Mange tryllekunstnere kaller seg magikere eller illusjonister alle tre tingene betyr det samme, de har tenkt til å lure deg. En del klovner her også tryllekunster i i showene sine.